Ka tane klotlu orabnz var :)?

• Konu Sahibi Konu Sahibi birnisan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kaç tane külotlu çorabınız var?

• Ankete Katılan
    68
  • Anket Kapalı .
Yav kızlar öyle demeyin.
Bir çorap sapığı olaraktan şahsen ben bazen düşünüyorum acaba bende bi arıza falan mı var diye kaydirigubbakcemile3
Artık Koray'a falan girmeye utanıyorum, heh bizim manyak geldi yine diyeceklermiş gibi geliyor sırnaşık şey
Yane bu ciddi sorunumuza da eğilmek lazım de mi ama? ehe :kahve:
Bakınız ruh sağlığınız açısından adet falan da vermedim hane şoka neyim girmeyin deyü :roflol:

yazdığım cevapları kim neden silmiş anlamadım :(

bi başlığı görünce içimden erkek olma ihtimali geldi

Kadın çorabı fetişisti olduğunu öğrendiğim bir tanıdığım vardı....:delphin:

sürekli kaçırdığım için güzel kullanamıyorum

ben etek delisiyim mecburen çorapsız olmuyor düz renk giydiklerimden yedekte iş yerindede saklıyorum onlarıda sayarsak bayağı çorabım var zaten bana dayanmıyor kaçıyor sürekli fabrikayla anlaşsam yeridir:D

valla etek pek giymediğimden 1-5 arası diyorum

Evlenene kadar bende çok tercih etmezdim külotlu çorabı ama eşim çok sexi bulduğu için her renk ve desende çorabım var. Benim kocişimdemi çorap fetişisti acaba kızlar? Öyle olsa bile onu çok seviyorum. Beni çoraplı çekici buluyosa öyle girerim yatağa. Napiyim onu çok seviyorum...

çok fazla kullanmam eğer elbise etek giydiysem yerine göre ya siyah ya da ten rengi kullanırım.hersin şahsi fikri ancak desenlileri hiç sevmiyorum bence hiç seksi değil.hele hele ten rengi çorapların üstünde desenler varsa çok itici sanki bacağından birşey akıyormuş görüntüsü veriyor.tabi tercih meselesi..

konuyu acan arkadasımızın ilk ve son konusu hatta mesajı.erkek olmasın bu vatandaşCADIARZU
bence de çorap ve ayak fetişi bi arkadaş olabilir...eğer erkekse sesleneyim..HADİİ YÜRÜ BAŞKA KAPIYAA.SNA GÖRE SİTELER ÇOKCA VAR YALLAHkaydirigubbakcemile

havalar soğuduğu için dün pentinin extra koton külotlusunu aldım. Bayağı güzel kaçma riskide yok gibi. Tavsiye ederim. Fiyatı 6,5 ytl. Sizlerinde tavsiyelerini duyalım. :)

Back
X