Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

ben de 29 yaşımda anne olacağım.ınşallah sağ salim kucağıma alırım bebişimi...

9 aylık evliyim :asigim: ve 4,5 aylık haileyım 27 de anne olcam kısmetse hihoyyythihoyyyt

rabbim hepimize sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin kıslar​
ben kızımı 26yaşımda kucağıma aldım.
şimdi 36yaşındayım ve oğluşumu kucağıma alıcam kasımda nasipse.

genç anne olmak guzel
ben 23 yasındayım 1.5 senelık ewlıyım en yakın zamanda bende anne olurum ınsallah

ben 25 yasındayım yenı evlıyım, en az 29/30 yasında anne olmayı düşünüyorum.Erken olmanın yararı yok kı daha gençlığımızı yasıyoruz,hem daha cok tecrube kazanırım :)

ben bu gidişle hiç olamıcam nolur olanlar bana da dua etsin yapmadığım şey kalmadı 5 yıllık isteğim artık bitiyo bu ayda eşimden ayrıyım bşka bahara benimkisi yaşım mayıs 18 de 29 oldu hiç umudum kalmadı desem yeridir

Bende köpegımle ugrasıyorum :) Bebek gıbı zaten oyle buyutuyoruz odasına kadar var:) Ama cocuk yapmam yanı goruyoruz cevremızdekılerı bakamıyorlar sonra,yeterlı tecrubeyı tamam annelıge hazırım demeden once buna karsıyım.Her sey zamanında olmalı kızlar.

ilk hamileliğim 20 yaşında oldu ama bebeğim yaşamadı
anneliği 22 yaşında tattım
allah tüm isteyenlere versin bu muhteşem duyguyu:Saruboceq:

hersey zamanında olmalı bencede bebek yapmadan once ıyıce dusunulmelı haklısın

oglumu 19 yasimdayken aldim kucagima kizimida 20 yasimdayken....simdi 35 yasindayim oglum 16 kizim 15 ...onlarla her seyi paylasabiliyorum arkadas gibiyim ...genc anne olmak cooook güzel ...bizi tanimayanlar ablasimiyim diye soruyolar bazen ....cok hosuma gidiyor)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…