Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

bende 24 yaşındayım.8 aydır istiyorum yani evlendiğimden beri ama henüz hamile değilim allah ne zaman nasip ederse artık

Bende 28 yaşinda daha yeni ilk ayim hamileliğimde evleneli tam 1 yil oldu allah nasip ederse 29 olduğum günlerde bebişimi kucağima alicam.

Arkadaşım ve eşi kesinlikle çocuk istemiyorlardı. Allah ın işi işte oluverdi korundukları halde, şimdi bıcırık bi oğulları var ve bende dalga geçiyorum hani istemiyordunuz diye!! Evlerinin neşesi maşallah öyle şeker bişey ki! Dilerim en hayırlı zamanda sizinde olur tatlı bi bebişiniz o zaman aaah neden daha önce yapmamışız dersiniza.s.

ben de 26 yaşımdayım ve 2,5 ay sonra kızımı kucagıma alıcam inşallah..10 aylık evliyim bu arada..

bende 2004 yılında evlendim 22 yaşındaydım 25 yaşında 31.01.2007 yılında ise sevgili kızım melis ela'yı kucağıma aldım şimdi 20 aylık allah tüm kadınlara nasip eder inşallah.çok özel bir duygu şükürler olsun ki o duyguyu tattım.

ben 2003 yilinda evlendim 32 yasindayim suan ve kasim ayinda oglusumu kollarima alacagim allahin izniyle

bende 20 yaşında anne oldum ..şimdi kızım iki yaşında.rabbim herkese anneliği tattırsın..amiiinn

ilk olarak 21 yaşında 2 yıllık evliyken anne oldum ikinci kızıma doğum yaptığımda ise 26 yaşındaydım.

yaş hesabını hiç yapamam geçen nisanda 25 e girdim... çok şükür şimdide hamileyim bu nisanda 26ya giricem mayıs sonuda doğum yapıcam allahım kısmet ederse. erken ewlendim ama erken anne olmuyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…