Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

ben 21 yasimda ilk kez anne oldum sonra 23...sonrada sonuncu 25 yeter artik....Allah isteyenlere versin....ben 31 yasindayim........

ben 21 yaşında anne oldum şuan 25 yaşındayım şimdide ikinci kez anne olmayı bekleyenlerdenim...

İlk çocuğumu 26 yaşında ikincisini 35 yaşında dünyaya getirdim ......hepimizin yavrularına sağlık versin rabbim.bizi onlarsız,onları bizsiz bırakmasın..........

evlendigiminde 17 yasindaydim hemen ertesi ay hamile oldugumu ogrendim 18 yasinda dogum yaptim 20 de hamile kaldim 21 de dogum yapacam ikinciyi insallah

şu an 24 yaşındayım ve daha hamile bile değilim bu yüzden çok üzülüyorum 19 yaşımda evlendim erken anne olmayı hayal ediyodum ama herşey istediğimiz gibi olmuyomuş hayatta bunu öğrendim...

kibelacim bende insallah 27 yasimda bebegimi kucagima alcam, 4 yillikda evliyim... araya uzattik biraz ama anca alisdik birbirimize:)

ben 20 yasinda anne oldum 30 yasina girmek uzereyim inlh ikinciyide 30 yasinda alirim kucagima 10 senede bir bebek:dance:

Bende 25 bucuk yasinda anne olucam galiba tam hesaplarsam.Ama yuvarlak hesap 26 diyelim.Cokmu yasli anne oluyorum yavv millet 21 inde ikincisini kucagina aliyo ((

günaydın arkadaşlar allah izin ederse 23 yasında ilk çocugumu kucagıma alacagım................bugün dr gidecegiz bebeği görmeye kalp atışını duymaya ayy dua edinde aksilik olmadan görüp duyalımm..........

30 yaında anne oldumdaha bu yıl.....
anaaaaaaa en buyuk anne olan ben mıyım

slm bayanlar bende 18 yaşında anne oldum super bı duygu bence anne olmak 2 kızım var onları çok sevıyorumŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…