Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

BENDE NASİP OLURSA 25 YAŞINDA ANNE OLACAĞIMMM
EVLİLİĞİMİNN 6. SENESİ DOLACAK AYNI AYDAA İNŞALLAH EVLENMEYILDÖNÜMÜÜ HEDİYEMİZ OLACAK BEBİŞİMMMMM...SAĞLICAKLA GEL BEBİŞİMMMMŞeniz

22 yaşındaydım anne olduğumda.

2. yi düşünmesemde bi ihtimal yaparsam 2 sene sonra falan olur herhalde o da 30 yaşında olur diyorum. ama benim kociş hiççççç istemiyo...bende meryem ana değilim....yerimseniben

ayyy avatardaki senin kızınsa çok tatlıymış maşallah
niye düşünmüyorsun yaaaa yap 2 tane daha gezsinler prensesler

27 yaşındayım anne değilim :çok üzgünüm:inşallah 28 yaşımda anne olurum
rabbim hayırlısını versin

bende 26 yaşında ve 2,5 yıllık evliyim ve artık sizler gibi anniş olmak istiyorum hem de çooookk
lütfen bu ay için bana dua edin
çok ihtiyacım var

bende 20 yaşındayım 21 yasında anne olacagım Allah kısmet ederse ........ erken evlilik erken bebek dogru kişyi bulunca hiçte uzak değil beni görenler yuh sana dıyorlar :))) kısmet ....

28 yaşında evlendim 31 yaşındayım ama henüz hamile kalamıyorum içinizde en umtsuz benim galiba yine de herşeyin hayırlısını dilemek lazım umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..

28 yaşında evlendim 31 yaşındayım ama henüz hamile kalamıyorum içinizde en umtsuz benim galiba yine de herşeyin hayırlısını dilemek lazım umarım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..
niye umutsuz oluyorsunki bu devirde allahın izniyle umutsuzluk diye bir şey yok

23 yaşında evlendim
Allah Nasip Kismet Ederse 26 Yaşinda Anne Olacağim
Rabbim Isteyen Herkese Bu Güzel Günü Göstersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…