Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

bugun benım dogum gunum ve 4 gundur adet olmadım ınsallah bu dogum gunumdekı ve bundan oncekı dogum gunlerımdekı aldıgım en guzel hedıye olucak anne olucagımı ogrenmek ve bu yasımda hayırlısı ıle anne olmak ıstıyorum

inşallah canım hamilesindir.ay inşallah.bu arada doğum günün kutlu olsun.

Son düzenleme:
Bebeği olan yada olacak olan herkese bol bol mutluluk ve sağlık diliyorum !! Annelik çok güzel bi duygudur bence. Sevdiğin insandan bi bebeğinin olması dünyanın paylasılcak en müthiş duygusudur !! Bu soru benim için erken ama evlendikten 2 sene sonra düşünürüm bende :]

Temmuz ayında hem evliliğimize 3 yıl olucak hemde bebişimi kucağıma alıcam inşallah 23 yaşında anne olucamyerimseniben

ben 26 yaşındayım ama beklenen bir misafir bile yok.hala hamiş değlim.ama inş.misafirmz gelmeye niyetlenirde evimizi neşelendirir.gel bebişm ya..bekletme bizi daha fazla.........duydumu bilmem ama biz onu dört gözle bekliyrz....

Ben 25 yaşında oldum 1 tane bile çocuğum yok:çok üzgünüm:

canım hiç endişelenme.. inşallah en kısa zamanda bu mutluluğu sende yaşarsın..
bana bak ben 32 yaşındayım 33 yaşında bebişlerimi, Allah nasip ederse kucağıma alacağım ..
Allah isteyen herkese fazla bekletmeden sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eylesin...

Dilerim Rabbim çocuk isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın muratlarına kavuştursun.. Evleneli yakında 2 sene olacak . 24,5 yaşımdayım 1,5 ay önce oğlumuza kavuştuk :))

ağustosta evleneli 2yıl olacak bebişimi kucağıma aldığımda ise 24 yaşında olcam işallah

canım evleneli 1 sene oldu ve 27 yasımdayım. 27 yasımda anne omayı umut ediyorum. daha bir sey yok ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…