Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

ah be güzelim ben ilk bebeğimi 20 yaşıma yeni girdim kucağıma aldım...ikinci bebeğimi de allah kısmet ederse 23 yaşında alacağım...

slm kizlar bende allah nasip ederse 25 yasinda ilk bebisimi kucagima alcam insallahh

KIZLAR ben 23 yasındayım kızımı kucagıma 20 yaşında aldımsırnaşık şey 2002 ocak 21 den beri evliyimm:içelim::asigim::1hug:

bende 24 yaşında anne oldum inşallah en yakın zamanda ikinci kez anne olmayı allahım bana ve bütün istiyenlere nasip eder amin.

22 yaşımda evlendim 27 yaşımda çocuk sahibi oldum. yerimseniben

26 yaşında anne oldum
bir yıllık evliydim
vede evlilik yıldönümünde hastanedeydim
kızım 4 günlüktü ozaman....

bende iki buçuk yıllık evliyim istiyoruz bi bebiş artık inş 27 de anne olucam allahın izniyle

22 yaşında evlendim şuan 24 yaşındayım 24 yaşında da anne olucam kısmetse

18 Yaşımda evlendim 23 yaşımda anne oldum şimdi olğum 4 ay 5 gün oldu doğalı bense bu ayın 29 da tam 4 sene olcak evleneli maşallah allah ayırmasın allahta senin bebişini sağlıkla kucana almayı nasip etsin.

31 yasındayım bu kadar genç anneyi görünce çok sevvindim am ben henüz düşünmüyorum anne olmayı en yaşlınız benim sanıırm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…