- 31 Mayıs 2016
- 18
- 11
- 3
- 35
- Konu Sahibi Khushikumarigupta
-
Horlayan esin sanirim.Horlama sesinden uyuyamayan uykuya dalamayan varmi çildiricammm ; (
Baska odaya gecip uyumayi dene. yengen yorulmussa gun icinde horlayabilir. yastigini duzeltmek iyi bir cozum uykusu hafif degilse uyanmaz hem.Dogum yaptim yardimci olsun diye bana yengem yanimda kaliyor bir horluyorki ne yapacagimi sasirdim uyandiriyorum yine basliyor. daha fazlada uyandirmak ayip olur karrrr kurrrr hurrrrr dinliyorum basim catladi.
Ayy allah rızası için horlayan insanlar lohusa yardımına gitmesin. Allah yardım etsin kardeeeeeş. Bende çektim aynı derdi.annem bizle aynı odada her horlamasında o bebek zınkkk diye feryat figan ağlar çocuğu uyuturum zar zor annem yine başlar çocuk uyanır ağlayarak. Susss susss diye ağlıyorum. Çocuğa dermiş gibi halbuki seslenişim anneme. Annem bide bana sus suss diyo bide ne anlasın çocuk amma sabırsızsın diye bir güzel fırça attı sabaha karşıDogum yaptim yardimci olsun diye bana yengem yanimda kaliyor bir horluyorki ne yapacagimi sasirdim uyandiriyorum yine basliyor. daha fazlada uyandirmak ayip olur karrrr kurrrr hurrrrr dinliyorum basim catladi.
Varsa beraber mi çıldıracağız nedir yani?
Bennn.. Eşim çok horluyor ben de hem zor uykuya dalarım hem de çıt sesine uyanırım hal böyle olunca 11de bile yatsam uyumam 1i buluyor geneldeHorlama sesinden uyuyamayan uykuya dalamayan varmi çildiricammm ; (
Pijamaya pinpon topu mupijamasına pinpon topu diksırt üstü yatamasın yada burun bandı . Olmadı odaları ayır geceleri mesajlaşırsınız eğlenceli olur . Ama bir süre sonra alışırsın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?