Erkek İnfertilitesi Kaan aydos hakkındaki bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam kizlar..benimde esimde harektelilik sayi morfoloji hepsi sorun..kaan hocaya mail attim ama 7 gun oldu hala cevaplamadi ya:(( sizin maillerinizi ne zaman yanitladi? ya inanin oyle yiprandimki artik..kaan aydos ne derse onu yapmaya karar verdim..ama sansa bak simdide o cevap yazmiyooo

canım benimkini 3 gün sonra cevaplamıştı bence tekrar at

bende pazartesi gunu email yolladim ama hala cevap gelmedi hic bukadar uzun surmezdi az once telefon acdim hasta bakiyor diye baglamadilar saat 4 den sonra arayin dediler saat 4 u bekliyorum insallah ulasirim

canim sitesindeki telefondanmi ariyosun..ya ben birebir ona hic muayene olmadigim icin aramaya cekiniyorum acikcasi...

evet canim sitesindeki telefondan aradim biz hatasiyiz ama bende ilk defa aradim insallah ulasabilirim sende ara canim ulasabilirsen cevap verir bence kaan hoca

tamam canim deneyeyim...umarim ulasabilirim..gerci kendisine ulasmak cok zor cok yogun cunku..sizde sorun neydi canim?

sağol canım,inşallah hayırlı olur.bizim de 6. günümüz.bizden de her ay tahlil istedi.ama ilaçlarla ilgili bişey dediğini hatırlamıyorum.Bitince maille sorarız artık.yarım saat mi durdunuz? Yeni gelenlerin çok durduğunu orda da söylemişlerdi.Ama bizi niye o kadar çabuk yolladı ki acaba?Sizin tahlil falan hiçbişeyiniz yok muydu? Bizim önceden yaptırdığımız tahliller,filimler birsürü şey vardı.Fazla birşey sormadan onlara baktı.Hemen varikosel için muayene yaptı ilaçları yazdı, keçiboynuzu ve ısırgan otunu söyledi mailleşelim dedi 5 dakikada dışarıdaydık.Acaba öğleden sonraya kaldığımız için mi böyle çabuklaştırdı? Ben de isterdim sizin gibi uzun uzun her istediğimi sorabilmeyi..

bizimde tahlillerimiz vardı onlara baktı bizde sorduk aklımıza takılanları sorsam ne olacak şimdi mailleremi cevap bile vermiyor 1 haftadır tık yok kaç mail oldu telle aradık çok yoğunmuş pazartesi arayın dediler böyle olunca umudum bile kalmadı eşim ilgilenmediği için doktor bırakalım tedaviyi dese haklı yani diğer tahlillerimiz olacak ay sonunda onun sonuçlarına bakıp ilaç değişikliği yapacak ona bakmaz o zaman yada çok bakadabilir bilmiyorum yani...

merhaba arkadaşlar benimde eşimde mortofolofi sorunu var.bizde ege ü. tedavi görüyoruz 4 kere aşılama oldum ama olumsuz sonuçlandı bizde ardık tüp bebege geçelim diyordukki sizin sayenizde kaan beyin adını duydum tüp bebek için rapor almıştık onu vermeye gittigimizde egeden epikriz alıp ankaraya gitmeyi düşünüyoruz tabi onun öncesi yarın kaan beye ulaşmaya çalışacagız fikir alıp öyle gitmeyi planlıyoruz

ezgim en dogrusunu yapıyorsun

bu arada arkadaşlar doktor sitesi var oraya üye olun sonra üroloj ankara bölümlerini seçin sorunuzu yazın gönderin daha ayrıntılı isteyen varsa yardımcı olurum

günaydın arkadaşlar artık kimse girmiyor herhalde kaan beyden maillerinize kaç günde cevap geldi.biz eşimle egeden epikriz alıp gidelim diyorduk ama eşim 2 gün önce gitti ama 10 gün sonra çıkıyormuş maillede cevap gelmeyince araryıp görüşsekmi diyoruz kaan beyle görüşmeden tüpbebek tedavisine başlamak istemiyorum

günaydın arkadaşlar artık kimse girmiyor herhalde kaan beyden maillerinize kaç günde cevap geldi.biz eşimle egeden epikriz alıp gidelim diyorduk ama eşim 2 gün önce gitti ama 10 gün sonra çıkıyormuş maillede cevap gelmeyince araryıp görüşsekmi diyoruz kaan beyle görüşmeden tüpbebek tedavisine başlamak istemiyorum

ksaydos@tr.net e mail yolluyorsun canım

Back
X