Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos Micro Tese

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Balkiz06

Hayırlısı ...
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
133
180
18
Merhaba kızlar hergün girip ojuyorum yazdıklarınızı bizde kaan hocada tedaviye basladik ilk 2 hafta ilac kullanip sperm testi verdi esim fakat sonuc ayni simdi emodeks kullanıp bikac hafta sonra microtese olacak sizde nasil son durumlar yakin zamanda microtese olan varmı çok korkuyorum hemde çok heyecanlıyım hayallerimin aniden yıkılmasından hicbir zaman bu duyguyu yasamayacakmiyim demekten korkuyorum herseyin hayirlisi olsun tek duam bu .... insallah bizde bu duyguyu hayirli zamanda yasariz hepimizin allah yardimcisi olsun

hangi hastanede olacaksınız tese?
Hazırlanacakmısınız?
Ve Azo sebebiniz nedir acaba teşhis koyuldu mu hormonlar nasıl gen testi falan yaptırdınız mı?
İnşallah Güzel sonuç alırsınız kaliteli bol sperm bulunur inşallah

Özel HRS Hastanesinde olacakmış azosebebimiz belli değil fsh 12 gen testinde bi sorun çikmadi umarim tesede sperm bulunur

Arkadaslar rica etsem teşhislerinizi,doktorlarınızı , kullandığınız ilaçları ve tedavideki son durumunuzu yazarmısınız?

Arkadaşlar merhaba
Azosperm hastaları için bir seminer düzenlenecek aşağıdaki hocalara davet gidecek hocalar konuşma yapacaklar tedaviler hakkında bilgi verecek ,sorularımızı iletmemiz mümkün olacak,kök hücre çalışmasını yapan hoca da orada olacak .sunumlara yer verilecek 19 martta istanbulda yer henüz belli değil
Bilgilerinize
1. Prof Dr. Seda Vatansever
2. Prof Dr. Volkan Baltacı
3. Prof Dr. Kaan Aydos
4. Prof Dr. Ümit Özekici
5. Jinekolog Dr Sare Davutoğlu
6. Embriyolog Ferhat Cengiz
7: Embriyolog Tolga Yıldız
8: Celalettin Peru

öncelikle geçmiş olsun. eşim de Kaan hocanın hastası. Eşime azospermi teşhisi konmuştu. Kaan hocaya gittik. Çok iyi bir doktor kendisi. olabilecek herşeyi anlattı, kafamızda soru işareti kalmadı. eşime Microtese yapıldı. sperm çıktı Prof.dr Batuhan Özmen'e yönlendirdi.(muhteşem bir doktor kendisi doktor kimliğinden önce çok iyi bir insan hastaya yaklaşımı güven verici, alanında uzman zaten özgeçmişine bakınca daha iyi anlarsınız. Hayatımda tanıdığım en iyi doktor Batuhan hocam. Batuhan hocama gittiğimde psikolojim yerlerdeydi ama o hastasının dilinden çok iyi anlayan iyi bir doktor. hele ki bizim gibi insanlar için.) 15 gün ilaç kullandım ,yumurta toplandı,embriyolar oluştu, transfer yapıldı şuan hamileyim. ben de anne olamayacak mıyım diye üzülüyordum ama iyi ki Batuhan hocam var size tavsiyem umutsuzluğa kapılmayın. Güvenli ellerdesiniz. Kaan hocam yapılması gerekeni en iyi şekilde yapacaktır. sizi en doğru şekilde yönlendirecektir. içinizi rahat tutun. bizde 3 ay öncesine kadar umutsuzduk. Kaan hocam herşey yolunda giderse 3 ayda hamile kalabileceğimi söylemişti, öyle de oldu. Allah size de bu mutluluğu yaşatsın inşallah :)

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah Bizde kaan hocamın hastasıydık ilk öğrendiğimizde ne yapacağımızı bilemedik gerçekten zor bir durum . Eşiminde tüm eğerlerş iyiydi gecen ay mikrotese olduk kaan hocada ve çok şükür çok sayıda canlı hücremiz çıktı. Bende bugun batuhan hocada başlıycam tedaviye İnşallah sizin gibi olumlu sonuçlar alırız

İçinizî ferah tutun. Herşey yoluna girecektir. Benim psikolojim çok kötüydü. Allah'a şükür iyi doktorlarımız var. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşallah

İçinizî ferah tutun. Herşey yoluna girecektir. Benim psikolojim çok kötüydü. Allah'a şükür iyi doktorlarımız var. Allah yardımcınız olsun. Güzel haberlerinizi alırız inşallah
İnşallah Şu an tedavimin 3. Günündeyim nasipse 2 marta yumurta toplamam olacak .. sizn tranfsr kaç gün sonra yapıldı peki

Iyi gunler arkadaslar Benim esimde 17 agustosta ameliyat olacak kaan bey e. Stresle bekliyoruz insallah olumlu bir sonuc aliriz. Esimin tum degerleri normal sadece fsh yuksek bu sekilde olup ameliyatinda sperm bulunan varsa yazabilirmi acaba

Kaan hoca mikro tese ücreti ne kadar..ankarada her merkezde yapar mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…