Erkek İnfertilitesi Kaan Aydos mu ? Emre Bakırcıoğlu mu ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyshe

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
44
17
298
arkadaşlar azospermi de en fazla başarı oranı kime ait lütfen bilgi sahibi olan varsa bu konuda yardımlarınızı bekliyorum kaan aydos mu daha iyidir emre bakırcıoğlu mu en çok ikisinin ismini duydum bu konuda ve kararsız kaldım..:18:

ikisine de gittik,
gözlemim en azından emre bey dürüsttü.
kaana diyecek lafım çok da yazarsam kk beni kovar:26:anladın sen

Arkadaşım kaan beyin hastasıydı ve şu anda hamile kendisi öyle memnun kaldı ki beni de ona yönlendirdi . muayene olmadık ama konuşuyoruz şimdilik doktor ile . bir iki yönlendirme yaptı onları yapıyoruz . biz azosperm değiliz morfoloji sorunu vardı bize bugün tedaviden sonra tahlil yaptırdık .çok anlamadım ama sanırım iyi çıktı gibi .

bizde uzun araştırmalar onucundaa emre beye karar verdik.. çünkii son 1yıldır kaan beyden memnun olamadığını dile getirenn bir çok arkadaş tanıdım..ne kadar doğru bilmiyorum işi ticarete döktüğü söyleniyor..

Biz de ikisine de gittik. Biz Kaan Beyden memnunduk fakat ameliyata gerek olmamıştı. İlk negatiften sonra tese ile daha sağlıklı sperm bulabilirsiniz dedi. Fakat 2. de kürlerle 1. kalite blaktosistimiz olmuştu. Emre Bey ise normol çıkışın olacağını ameliyat yapsa bile üreten çok dar bi yer olduğunu belki de hiç sperm bulamayacağını söylemişti. Nihayetinde dediği gibi de oldu. O açıdan fazla düşünme Emre Bey gerekiyorsa ameliyat diyor ve daha bilgili.

teşekkür ederim hepinize :42: karar vermek yolu yarılamakmış derler ya...öyle zor ki..kaan beyle mail yoluyla haberleştim tetkiklerinizi yaptırın gelin elimdem geleni yapıcam demişti, emre beyle henüz iletişime geçmedik ankara ya ulaşmak istanbul a ulaşmaktan daha kolay bizim için ama en doğru ekibi araştırmak zorundayız,sanırım emre bey yattı aklıma..

Arkadaşım kaan beyin hastasıydı ve şu anda hamile kendisi öyle memnun kaldı ki beni de ona yönlendirdi . muayene olmadık ama konuşuyoruz şimdilik doktor ile . bir iki yönlendirme yaptı onları yapıyoruz . biz azosperm değiliz morfoloji sorunu vardı bize bugün tedaviden sonra tahlil yaptırdık .çok anlamadım ama sanırım iyi çıktı gibi .

asel arkadaşının problemi neydi?

kaan aydos önceleri çok iyiydi Allah için giden memnun ayrılıyordu.
son bir yıldır s.çtı sıvamakla meşgul kendisi.
adamın gözlerine bakınca $ işareti görüyorum richy rich mübarek.........
hoş richy richin parası boldu da bunun gibi değildi:26:

kaan aydosun özel muayenehanesi yok üniversitede muayene ediyo diyolardı ama internette özel muay. telini gördüm henüz randevu almak için aramamıştık ama

masal sizin probleminiz neydi inşallah sonuca ulaşabilmişsinizdir..

eşimde azosperm var canım.
emre beye de kaan beye de gittik.
kaan bey tedaviye sıcak bakıyor diye onu tercih ettik etmez olaydık
hemen mtese yapalım dedi
maalesef hiç sperm yok mtese de olduk bulunamadı.
şimdi ilaç iğne falan verdi
ne kadar işe yarar bilmiyorum.
bizim durumumuzda olan kişlerde yapılması gereken bazı şeyleri bize yapmadı
ve eşim yarım saatte ameliyata alındı bayıltıldı ameliyat olup çıktı
eli baya hızlı adamın
ne ara yaptı şok olduk
ameliyattan sonra gelmedi bile yanımıza
bizde bulundu mu diye kıvrandık durduk
ertesi gün geldi parayı aldı sizi ararım sonra dedi
aradık aradık açmadı falan
sonra mail atmış sperm yok diye
utanmadan mail atmış kontoru yoktu zaar
yazıklar olsun o psikolojiyle bizi iyice alt üst etti
eşimle hala kızıyoruz

eşimde azosperm var canım.
emre beye de kaan beye de gittik.
kaan bey tedaviye sıcak bakıyor diye onu tercih ettik etmez olaydık
hemen mtese yapalım dedi
maalesef hiç sperm yok mtese de olduk bulunamadı.
şimdi ilaç iğne falan verdi
ne kadar işe yarar bilmiyorum.
bizim durumumuzda olan kişlerde yapılması gereken bazı şeyleri bize yapmadı
ve eşim yarım saatte ameliyata alındı bayıltıldı ameliyat olup çıktı
eli baya hızlı adamın
ne ara yaptı şok olduk
ameliyattan sonra gelmedi bile yanımıza
bizde bulundu mu diye kıvrandık durduk
ertesi gün geldi parayı aldı sizi ararım sonra dedi
aradık aradık açmadı falan
sonra mail atmış sperm yok diye
utanmadan mail atmış kontoru yoktu zaar
yazıklar olsun o psikolojiyle bizi iyice alt üst etti
eşimle hala kızıyoruz

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok kötü tecrübe olmuş,nasip işi inan bu işler sıkma canını Allah hepimize nasib eder inşallah..:43:

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten çok kötü tecrübe olmuş,nasip işi inan bu işler sıkma canını Allah hepimize nasib eder inşallah..:43:

amin arkadaşım.
Allah kimseye muhtaç etmesin kendisinden başka.
verecek olan O.
ne yapalım olacağı varmış diyoruz.
amma çok ahımızı aldı kaan bey.ahım yerde kalmaz.
o adam bizim gibi birçok insanın vebalini aldı.
artık o düşünsün hesabını nasıl vercek....

asel arkadaşının problemi neydi?

canım arkadaşımın da azo sperm di . ikinci denemesini Kaan bey ile yaptı . ve başarılı bir doktor olduğunu bana her defasında tekrarladı . bizde azosperm değildi sorun morfolojiydi ve 1 aydır kaan beyin verdiği ilaçları kullandık yanında çakşır otu kürü yaptık inanılmaz bir sonuca ulaştık . 9 milyon toplam sperm 60 milyona eskiden 3 olan ve sonrasında 1 e düşen morjolojimiz 8 e çıkmış . kaan bey ile halen mail ile yazışıyoruz bizi yine yönlendiriyor . ne zaman yazsam cevap verdi . Allah ondan razı olsun .
Ben ve arkadaşım kendisinden çok memnun kaldık .

canım Kaan bey ile 1 ayı geçti konuşuyoruz aramızda tek bir kez para muhabbeti geçmedi . Tabi ben henüz gitmedim sadece yazışıyoruz bilemem ama arkadaşım kendisine tedavi oldu ve şu anda hamile inanılmaz iyi bir doktor olduğunu olduğunu her defasında söylüyor . Herkesin tecrübesi farklıdır . inşl sizde en kısa zamanda aşarsınız bir daha böyle şeylere ihtiyacınız kalmaz canım . Allah şifa versin

canım arkadaşımın da azo sperm di . ikinci denemesini Kaan bey ile yaptı . ve başarılı bir doktor olduğunu bana her defasında tekrarladı . bizde azosperm değildi sorun morfolojiydi ve 1 aydır kaan beyin verdiği ilaçları kullandık yanında çakşır otu kürü yaptık inanılmaz bir sonuca ulaştık . 9 milyon toplam sperm 60 milyona eskiden 3 olan ve sonrasında 1 e düşen morjolojimiz 8 e çıkmış . kaan bey ile halen mail ile yazışıyoruz bizi yine yönlendiriyor . ne zaman yazsam cevap verdi . Allah ondan razı olsun .

inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız .:49:.sizin adınıza çok sevindim..

inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız .:49:.sizin adınıza çok sevindim..

inşl canım . en kısa zamanda rabbim isteyen herkese versin . Allah yardımcın olsun çıktğın bu yolda dilerim sonunda mutluluğa kavuşursun...

kesinlikle kaan hoca fiyaskooo tafsiye etmiyorum kendilerinii..tedavii etmek şöle dursunnn adam mailini bile kapattı sekretesi olacak kadını aradıkk afralar tafralarr kış günü kalkıp gittik verdiğimiz para haram olsunnnn

kesinlikle kaan hoca fiyaskooo tafsiye etmiyorum kendilerinii..tedavii etmek şöle dursunnn adam mailini bile kapattı sekretesi olacak kadını aradıkk afralar tafralarr kış günü kalkıp gittik verdiğimiz para haram olsunnnn

bizde de tam ttersi..eşim çok memnun kaldı hatta 3 gün önce mesaj attı sitesinden tekrar bir şey sormak için gece 00.01 de cevap atmış hemen..maili çalışıyor halen ama sizde ne oldu acaba?

bizde de tam ttersi..eşim çok memnun kaldı hatta 3 gün önce mesaj attı sitesinden tekrar bir şey sormak için gece 00.01 de cevap atmış hemen..maili çalışıyor halen ama sizde ne oldu acaba?

valla canım benim eşimin degerleri en fazla 10 milyon çıktı normal degerlerde dedi ilaçı kestirdii gelin tüp yapalım dedii biz neden fsh düşük olabilir dedikçee o hala tüp dediii tamam tüpde nedeni ni açıklasana be adamm...ayrıca mailine 3 defa mail atabildik randevu sistemine geçirmişti 3 defa atabildik sadece bilemiyorum artık kime nasıl tedavi uyguluyor biz memnun kalmadık kalktık ocagın soğunda kaç km yol gittikk ama aldıgımız cevap ee hersey normal doğal yoldan olurr taamam olurdaa bizzee bi açıklama yap bariii

Back
X