Erkek İnfertilitesi Kaan aydos tedavisinde impryl kullananlar..

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar selam daha öncede yazmıstım buraya kaan hocada tedavı gorenlerderdenız bızde esımın dna hasarı ;%32 ydı. bızdenden panel ıstedı tabı bu srıada ımpryl ve klomen kulandı esım 40 gun kadar snra sna panelını yaptırdık ve çok şükür hasar dusmus %13 e :dua: ama oksıdaf stres yuksek cıkmıs sımdı hocadan cevap beklıyoruz bakalım ne dıycek :110:

Kaan hocadan randevu almak için sitesindeki numarayı arıyorum fakat ulaşamıyorum. başka bir yolu varmı randevu almanın acaba?

kızlar selam daha öncede yazmıstım buraya kaan hocada tedavı gorenlerderdenız bızde esımın dna hasarı ;%32 ydı. bızdenden panel ıstedı tabı bu srıada ımpryl ve klomen kulandı esım 40 gun kadar snra sna panelını yaptırdık ve çok şükür hasar dusmus %13 e :dua: ama oksıdaf stres yuksek cıkmıs sımdı hocadan cevap beklıyoruz bakalım ne dıycek :110:
Aynı durumdayız biz de bejlioz bakalım oksidstif strese ne diyecek. Sayı çok düştü bizim. Diğeri duzendeydi bu gen artta. Onun da etkisi vardır belki bilemiyorum

Rüyamda normal yolla bekleyin diyordu. Rüyamda görürüm ancak:KK11:

Rüyamda normal yolla bekleyin diyordu. Rüyamda görürüm ancak:KK11:
rüyalara takılma hepımızın bılınc altı oyle dolukı :) sureklı hamıle goruyorum kendımı tabı cevremde benı sureklı hamıle olarak goruyor hayırlısı ne dıyelım buda bızım sınavımız :dua: ınsallah bı gun :anneadayı:

rüyalara takılma hepımızın bılınc altı oyle dolukı :) sureklı hamıle goruyorum kendımı tabı cevremde benı sureklı hamıle olarak goruyor hayırlısı ne dıyelım buda bızım sınavımız :dua: ınsallah bı gun :anneadayı:
Senin bat da mı yakındı yanlış mı hatırlıyorum

Slm arkadaşlar eşim kaan aydosta redavi goruyor hoca impryl diye bir vitamin vermiş sperm dna hasarı icin aranizda kullanan fayda gören var mı
Bizde 4 yil once kaan hoca da tedavi gormustuk simdi 3 yasinda bir oglum var bizim de sikintimiz dna hasariydi emodeks ve klomen kullanmistik fakat o sekilde normal yolla olmadi bu sefer esime gobekten igne vermisti kadinlarin yumurtlama tedavisindeki gibi monural di sanirim adi bir sure monural ve emodeks kullanmistik doktor igneyi artik kullanma dedigi ay hamile kalmistim. Daha once bize proxed diye bir vitaminde vermisti. Tabi bunlar 4 yil once olan seyler su an baska vitaminler cikmistir onlari veriyordur. Tavsiyem kaan hocanin tedavisine guvenin ve uyun

Bizde 4 yil once kaan hoca da tedavi gormustuk simdi 3 yasinda bir oglum var bizim de sikintimiz dna hasariydi emodeks ve klomen kullanmistik fakat o sekilde normal yolla olmadi bu sefer esime gobekten igne vermisti kadinlarin yumurtlama tedavisindeki gibi monural di sanirim adi bir sure monural ve emodeks kullanmistik doktor igneyi artik kullanma dedigi ay hamile kalmistim. Daha once bize proxed diye bir vitaminde vermisti. Tabi bunlar 4 yil once olan seyler su an baska vitaminler cikmistir onlari veriyordur. Tavsiyem kaan hocanin tedavisine guvenin ve uyun
Merhaba kaan hoca kadın infertilite içinde tedavi uyguluyormu yoksa sadece erkeklere mi bakıyor

merhaba öncelikle kadınlar kulübü platformuna çok teşekkür ediyorum bilgi paylaşımını bizlere sundugu için bilgi paylaştıkca cogalır sende bir yumurta var bende bir yumurta var ben sana bir yumurta verdim sen bana bir yumurta verdin ikimizdede yine bir yumurta oldu ama bende bir bilgi var sende bir bilgi var sen bana bir bilgi verdin bende iki bilgi ben sana bir bilgi verdim sende de iki bilgi oldu mantıgıyla yaşamak gerekir.
bizde kaan hocanın hastasıyız kendisi cok nazik ve iyi bir insan muayene bittikten sonra koltugundan kalkıp kapıya kadar hastasını ugurlayan biri.
Muayene ücreti ne kadar acaba

Kaan hocayi doktorsitesinde buldugum 0850 li bir numaradan aradim.hemen actilar.ama sms le doneceklerini soylediler.ne zamana verirler randevu hic bilmiyorum arti zaten hangi testleri yapalim falan ona da cevap alamadim.

Back
X