Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sonucumuzda yüzde 30 hasar var şeklinde çıkmıştı. Düzen Lab. Da verdik örneği. Anlayamadım açıkçası. Küçük yazılı yerlerde herhangi bir oran var mı canımSonuclar bu sekilde cikti ama internetten de baktim bulamadim birsey
Oran seklinde birsey yazmiyor sadece bu sekildeBizim sonucumuzda yüzde 30 hasar var şeklinde çıkmıştı. Düzen Lab. Da verdik örneği. Anlayamadım açıkçası. Küçük yazılı yerlerde herhangi bir oran var mı canım
Y gende yaptırdık bizBizim sonucumuzda yüzde 30 hasar var şeklinde çıkmıştı. Düzen Lab. Da verdik örneği. Anlayamadım açıkçası. Küçük yazılı yerlerde herhangi bir oran var mı canım
Doktorun yorumladıktan sonra da yazarsan sevinirim canımY gende yaptırdık biz
1 2 gün icinde bize bi gün verecekmis doktor o gunde sonucları doktora göndereceğiz ondan sonra belli olacak sonuclar neymis diye bakalim insallah hayırlısı bekliyoruzDoktorun yorumladıktan sonra da yazarsan sevinirim canım
Cnm dna hasar testini nekdra yaptrdnz. Ben izmirden gdicezm bana surecleri fiyatlari anlatrmsn.Kizlar kaan aydos a sperm hasar testi yaptirip gebelik elde eden oldu mu . Biz oraya gittik daha sonucumuz çıkmadı ancak biraz tecrubeye ihtiyacim var yardimci olur musunuz
Canim ilk olarak 400 tl gibi muayene ucreti verdik sonra labaratuvara test icin ornek vermeye gittik 800 tl gibi bişeydi sanirim 2. Kontrolde ise farkli bi labaratuvara gonderdi bizi 460 tl verdik ama büyük ihtimal sizi once y gen labaratuvara gonderecek düzen labaratuvara gitmek isteyin bana kalirsa çünkü y gende yapilan sonuclarda hasar yuzdesi diye birsey yazmiyorCnm dna hasar testini nekdra yaptrdnz. Ben izmirden gdicezm bana surecleri fiyatlari anlatrmsn.
Merhaba biz de haftaya randevu aldık gideceğiz. Kaan aydosu öneriyor musunuz? Biraz araştırdım ama neredeyse her hastasına aynı ilacı tavsiye etmiş. Bir De düzen lab. Tahlil için 340 TL talep ediyor, bunların gönderdiği lab. Ücreti de yüksek. Bize muayene ücreti 600 TL denildi. Gidip gitmemek de kararsız kaldık. Sonucunuzu aldınız mıCanim ilk olarak 400 tl gibi muayene ucreti verdik sonra labaratuvara test icin ornek vermeye gittik 800 tl gibi bişeydi sanirim 2. Kontrolde ise farkli bi labaratuvara gonderdi bizi 460 tl verdik ama büyük ihtimal sizi once y gen labaratuvara gonderecek düzen labaratuvara gitmek isteyin bana kalirsa çünkü y gende yapilan sonuclarda hasar yuzdesi diye birsey yazmiyor
Açıkçası başka bir merkezde hasar testi yaptırıp sonucu önce görün. Ben de Kaan beyin hastalarını ve tedavilerini takip ediyorum forumdan. Çok yüksek çıkmazsa dediklerini uygularsınız. % 80 ve üzeri çıkarsa gidersiniz muayeneye.Merhaba biz de haftaya randevu aldık gideceğiz. Kaan aydosu öneriyor musunuz? Biraz araştırdım ama neredeyse her hastasına aynı ilacı tavsiye etmiş. Bir De düzen lab. Tahlil için 340 TL talep ediyor, bunların gönderdiği lab. Ücreti de yüksek. Bize muayene ücreti 600 TL denildi. Gidip gitmemek de kararsız kaldık. Sonucunuzu aldınız mı
Açıkçası başka bir merkezde hasar testi yaptırıp sonucu önce görün. Ben de Kaan beyin hastalarını ve tedavilerini takip ediyorum forumdan. Çok yüksek çıkmazsa dediklerini uygularsınız. % 80 ve üzeri çıkarsa gidersiniz muayeneye.
Ayrıca siz de varikosel ameliyatı olmuşsunuz sanırım. Kaç ay geçti üstünden ve şimdiki değerler nasıl?
Aslinda arastistirdigimizda baya memnun kalarak gittik ama sonuclarimiz ciktiginda once hasar olduğunu söyledi ama sonuclarda yuzde olarak birsey yazmiyordu test tekrarinda duzeldigini soyledi ama tekrar ilac verdi bakalim 1 ay sonra tup bebek yaptiracagiz sonuc nasil olacakMerhaba biz de haftaya randevu aldık gideceğiz. Kaan aydosu öneriyor musunuz? Biraz araştırdım ama neredeyse her hastasına aynı ilacı tavsiye etmiş. Bir De düzen lab. Tahlil için 340 TL talep ediyor, bunların gönderdiği lab. Ücreti de yüksek. Bize muayene ücreti 600 TL denildi. Gidip gitmemek de kararsız kaldık. Sonucunuzu aldınız mı
İyi bir üroloji Dr da yardımcı olur. Siz bilirsiniz ama testi bir yaptırıp sonucu görün. Ondan sonra bakarsınız duruma. Hakikaten yüksek tutarlar hepsi. Maddi manevi yoruyor.Ben de öyle düşünüyordum ama tekrar gidip gelmek biraz yorucu oluyor. Varikosel ameliyatı olalı yıllar oldu ama Bi düzelme olmadı. Morfoloji %1 İleri %10 negatif tedavilerimiz oldu. Dün Kaan hocanın sekreteriyle görüştük kendi laboratuvarımıza gönderiyoruz dedi.düzen lab. Değil muhtemelen. Zaten birçok kişiye aynı ilaçları vermiş. Sonuçtan sonra yorumlatabilecek doktor bulamayız diye düşündüğüm için gitmek istiyoruz aslında
Size ne verdi ilaç olarak?Aslinda arastistirdigimizda baya memnun kalarak gittik ama sonuclarimiz ciktiginda once hasar olduğunu söyledi ama sonuclarda yuzde olarak birsey yazmiyordu test tekrarinda duzeldigini soyledi ama tekrar ilac verdi bakalim 1 ay sonra tup bebek yaptiracagiz sonuc nasil olacak
Supralife man verdi bi tane daha verdi de adini hatirlamiyorum size ne verdiSize ne verdi ilaç olarak?
Biz kendisine gitmedik. Varikosel op. oldu eşim. Maxi go kullanıyor şu an.Supralife man verdi bi tane daha verdi de adini hatirlamiyorum size ne verdi