Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek İnfertilitesiKaan aydosa sperm hasar testi yaptirip gebe kalanlar
İyi bir üroloji Dr da yardımcı olur. Siz bilirsiniz ama testi bir yaptırıp sonucu görün. Ondan sonra bakarsınız duruma. Hakikaten yüksek tutarlar hepsi. Maddi manevi yoruyor.
Siz muayene oldunuz mu kendisine. Açıkçası beni biraz şüphelendirdi. Muayene ücretini kişiye göre yükseltiyorlar. Bir De 3 ay sonraya randevu veriyoruz normalde dedi.
Siz muayene oldunuz mu kendisine. Açıkçası beni biraz şüphelendirdi. Muayene ücretini kişiye göre yükseltiyorlar. Bir De 3 ay sonraya randevu veriyoruz normalde dedi.
Yok hayır muayene olmadık. Zaten varikosel op oldu eşim, biz bekleme aşamasındayız, takviye alıyoruz sadece.
Ama eşim sigara kullandığı için Kaan hocayı ve hastalarını takip ediyorum. Forumdan ve sayfasından yeterince bilgi sahibi oldum. İçinize sinmediyse dediğim gibi testi iyi bir labda yaptırın. Sonucu bir görün. Özelden bir iki şey de yazarım size bununla ilgili isterseniz
Evet muayene olduk.Açıkçası bize biraz paragöz biri gibi geldi . Muayene olduktan sonra ilac verdi birsey sormak icin asla doktora ulaşamadık bize bi yazışma tarihi verdi . Sadece o tarihte internetten sisteme girip sorulari sorduk.
Merhaba biz de haftaya randevu aldık gideceğiz. Kaan aydosu öneriyor musunuz? Biraz araştırdım ama neredeyse her hastasına aynı ilacı tavsiye etmiş. Bir De düzen lab. Tahlil için 340 TL talep ediyor, bunların gönderdiği lab. Ücreti de yüksek. Bize muayene ücreti 600 TL denildi. Gidip gitmemek de kararsız kaldık. Sonucunuzu aldınız mı
Bize de 600 muayene ucreti ve sprm dna hasar dedti gens capli 850 tl tuttu. Soyle soylim ben arastrdm bence gtmeye deger. Oarayi dusunme bence bebek icn gt. Ben umutluyum verdgi ilaclarida arastrdm baya etkili ztn herkeze hemen hemen ayni ilaci verms
Bize de 600 muayene ucreti ve sprm dna hasar dedti gens capli 850 tl tuttu. Soyle soylim ben arastrdm bence gtmeye deger. Oarayi dusunme bence bebek icn gt. Ben umutluyum verdgi ilaclarida arastrdm baya etkili ztn herkeze hemen hemen ayni ilaci verms
Teşekkür ederim. Randevu aldık haftaya gideceğiz. Sizi hangi lab. Yönlendirdi acaba. Ben düzen ile görüştüm. Dna hasar testi için 342 TL denildi. Gen art ile görüştüm dna paneli için 850 dedi. Bakalım bizi hangisine yönlendirecek.