Kaan aydosta tedavi görenler bir yazabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi scbc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

scbc

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
766
228
103
Kaan aydosta tedavi görenler yardımcı olabilirmi?

Eşim tedavi oldu sormak istediğiniz biley varsa yardımcı olmaya çalışayım

Merhabalar eşimde 1grade varıkosel var ve hareket ve mırfolojı sıkıntılı kaan aydosa gıtmeden çnce hangı testlerı yapıp gıtmemiz gerekıyor

Kaan Aydos un kendi istediği hastane de yaptıryosun testleri o zaten sana söylüyo hangi testleri yapman gerektiğini

Bize Kaan hoca hız için impryl ve klomen vermişti onın yanında yediklerine dikkat etti morfoloji 1 den 3 yükseldi İleri hız 0 dan 10 yükseldi sayımız da 38 milyondan 70 küsere yükseldi gerçek ten iş boğazdan geçiyor boğazına dikkat etsin

Bize Kaan hoca hız için impryl ve klomen vermişti onın yanında yediklerine dikkat etti morfoloji 1 den 3 yükseldi İleri hız 0 dan 10 yükseldi sayımız da 38 milyondan 70 küsere yükseldi gerçek ten iş boğazdan geçiyor boğazına dikkat etsin
Waw iyiymiş kac ayda oldu bunlar acaba bız şua klomen kullanıyoruz 2 aydır argıfex ve astalife ama hızda bıse degısmedı sıfır sızde varıkosel varmı acaba

Boğazınada dıkkat edıyor tavuk cola patlıcan yemesın dedıler sıcaktan uzak

Bizde de varikosel başlangıcı vardı nohut yesin havuç yesin sigara içiyosa bıraksın yatak odanızda telefon falan bulundurmayın çakışır otu kullandık bı şişe incir kürü yaptık hangisinin faydası oldu bilmiyorum valla Kaan hoca 6ay deneyin dedi olmassa tüpe geçersiniz dedi

Bizde de varikosel başlangıcı vardı nohut yesin havuç yesin sigara içiyosa bıraksın yatak odanızda telefon falan bulundurmayın çakışır otu kullandık bı şişe incir kürü yaptık hangisinin faydası oldu bilmiyorum valla Kaan hoca 6ay deneyin dedi olmassa tüpe geçersiniz dedi
nohut haftada iki üç kere yıyoruz havuc salatası yapıyorum turp ile sarımsaklı yogurt çakşır suyu üçüncüye gectık ısırgan cayı at kestanesı evıcap argıfex astalife klomen fındık cevız karaüzüm bızde yok yok şimdıde arısutu polen propolıs karısımı aldık eşimi deneme tahtası yaptım :)) çok çook tşkederim sıze kaan aydısa gıdıp varıkosel içün ameliyat olalımmı napmamız gerekıyor dıye sormaktan zıyade acaba dna hasarımız var mı

Dna hasarı vardı 38 di 20 düştü doktor yok dedi iyi dedi

6 ay sonra değerler düşerse varikosel ameliyatı olın diyo bizde 6 ay beklemek istemiyoruz acıkcası düşmeden değerler yaptırmak istiyoruz Bidaki ayda olmassa bakıcaz artık başımızın çaresine varakisol ameliyatıda çözüm olmuyor herkese

6 ay sonra değerler düşerse varikosel ameliyatı olın diyo bizde 6 ay beklemek istemiyoruz acıkcası düşmeden değerler yaptırmak istiyoruz Bidaki ayda olmassa bakıcaz artık başımızın çaresine varakisol ameliyatıda çözüm olmuyor herkese
evet arastırdım bazısı keske olmasaydık dıyor bızım sayımız iyi şu hareket bı canlansa aşılama istıyorum olmadı tup bebek ama dna hasara baktıralın tup bebekte oyle olmalı hasarda tutmama ıhtımalı yuksek oluyormuş dna hasarı içün klomen verdıler galıba sıze

Back
X