Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzen e gönderıyormuş sanırsam onlarda epey gec cıkıyormuş dogru muKaan Aydos un kendi istediği hastane de yaptıryosun testleri o zaten sana söylüyo hangi testleri yapman gerektiğini
Birde ankara duzen degılde istanbul duzenı önerıyolarDüzen e gönderıyormuş sanırsam onlarda epey gec cıkıyormuş dogru mu
İki ay oldu öğreneli eşimde varıkosel 1grade reflü var ve morfolojı 1,2 oluyor hareket hızlı o , yerınde yavasla 10 oluyorSizde ne sorun var?
Bize Kaan hoca hız için impryl ve klomen vermişti onın yanında yediklerine dikkat etti morfoloji 1 den 3 yükseldi İleri hız 0 dan 10 yükseldi sayımız da 38 milyondan 70 küsere yükseldi gerçek ten iş boğazdan geçiyor boğazına dikkat etsin
Waw iyiymiş kac ayda oldu bunlar acaba bız şua klomen kullanıyoruz 2 aydır argıfex ve astalife ama hızda bıse degısmedı sıfır sızde varıkosel varmı acabaBize Kaan hoca hız için impryl ve klomen vermişti onın yanında yediklerine dikkat etti morfoloji 1 den 3 yükseldi İleri hız 0 dan 10 yükseldi sayımız da 38 milyondan 70 küsere yükseldi gerçek ten iş boğazdan geçiyor boğazına dikkat etsin
Boğazınada dıkkat edıyor tavuk cola patlıcan yemesın dedıler sıcaktan uzakBize Kaan hoca hız için impryl ve klomen vermişti onın yanında yediklerine dikkat etti morfoloji 1 den 3 yükseldi İleri hız 0 dan 10 yükseldi sayımız da 38 milyondan 70 küsere yükseldi gerçek ten iş boğazdan geçiyor boğazına dikkat etsin
nohut haftada iki üç kere yıyoruz havuc salatası yapıyorum turp ile sarımsaklı yogurt çakşır suyu üçüncüye gectık ısırgan cayı at kestanesı evıcap argıfex astalife klomen fındık cevız karaüzüm bızde yok yok şimdıde arısutu polen propolıs karısımı aldık eşimi deneme tahtası yaptım :)) çok çook tşkederim sıze kaan aydısa gıdıp varıkosel içün ameliyat olalımmı napmamız gerekıyor dıye sormaktan zıyade acaba dna hasarımız var mıBizde de varikosel başlangıcı vardı nohut yesin havuç yesin sigara içiyosa bıraksın yatak odanızda telefon falan bulundurmayın çakışır otu kullandık bı şişe incir kürü yaptık hangisinin faydası oldu bilmiyorum valla Kaan hoca 6ay deneyin dedi olmassa tüpe geçersiniz dedi
evet arastırdım bazısı keske olmasaydık dıyor bızım sayımız iyi şu hareket bı canlansa aşılama istıyorum olmadı tup bebek ama dna hasara baktıralın tup bebekte oyle olmalı hasarda tutmama ıhtımalı yuksek oluyormuş dna hasarı içün klomen verdıler galıba sıze6 ay sonra değerler düşerse varikosel ameliyatı olın diyo bizde 6 ay beklemek istemiyoruz acıkcası düşmeden değerler yaptırmak istiyoruz Bidaki ayda olmassa bakıcaz artık başımızın çaresine varakisol ameliyatıda çözüm olmuyor herkese