Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımbence de arttırmaya çalışmayın biran önce tüp bebek yaptırın. o sayıyı kaybetmezsiniz belki ama zaman kaybı derim. benim arkadaşım eşinin sayısı 15 milyondu 8 sene beklediler sonunda tüp bebek yaptırdılar. ağustosta ikizi geliyoooooopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oy ne güzel ikizleri geliyormuşopuyorumnanaktan öyle canım şimdi sayı böyle ama yaş geçiyor eylül gibi gidicez zaten beklemek bende istemiyorum bizlerede ikizler nasip etsin Allahımm:Saruboceq::lepi:

selam canım biz 21 temmuza randevu aldık. sana numaralarını vereyim. 03125956815
03125956832 sabah 9 da falan ara kaan beyle görüşmek istediğini söyle. öptüm

canim tesekkur ederim numaralar icin temmuzun 23 aldim randevuyu gunlerimiz denk gelseydi belki tanisma sansimiz olabilirdi tekrar tesekkurler cok optum canimm....

canim tesekkur ederim numaralar icin temmuzun 23 aldim randevuyu gunlerimiz denk gelseydi belki tanisma sansimiz olabilirdi tekrar tesekkurler cok optum canimm....

selam canım benimkide 21 de yakınmış aslında tarihler. ama tahliller falan 22 23 ü bulabilir. neden olmasın tanışırdık.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 oy ne güzel ikizleri geliyormuşopuyorumnanaktan öyle canım şimdi sayı böyle ama yaş geçiyor eylül gibi gidicez zaten beklemek bende istemiyorum bizlerede ikizler nasip etsin Allahımm:Saruboceq::lepi:

hep pozitif düşünün kadının rahmi güzelse bir sorun yoksa mutlaka tutar ama yaptırıp hemen yollara düşmemek lazım 10-15 gün bekleyip öyle memlekete dönmek gerek bence.

slm canım belki sebebini hiç öğrenemezsiniz dedi doktorlar . ama yinede araştırmak mantıklı. bizde aynen araştıracağız

benim merak ettigim konusu:
uyguladigimiz kurler keciboynuzu falan olan sayiyi artirmak icin deniliyo yani testislerde az da olsa uretim olacak,biliyosun bizde tesede cikmadi,tek korkum ya uretim yoksa ,bazi bolgelerinde olmasi bile yeter diyolar ama....

Ben eşim için internette doktor ararken Kaan beyı buldum ve kendısıne eşimin durumunu anlatan bir mail attım cevap verecegını hiç ummadan çünkü kendi özel doktorumuzdan bile yeterince ilgi görememiştik.Neyse kendisi bütün maillerime cevap verdi.Ben durumumuzu iyice anlattım ve bize başka bir üroloji uzmanını tavsiye etti Çünkü her doktorun uzmanlık alanı farklı.
Davsiye ettıgı doktora gittik ve gerçekten çok memnun kaldık.
Yani lafın kısası Kaan Aydos beyi hiç görmek nasıp olmadı ama kesinlikle çok ilgili bir prof.doktor
.

Ben eşim için internette doktor ararken Kaan beyı buldum ve kendısıne eşimin durumunu anlatan bir mail attım cevap verecegını hiç ummadan çünkü kendi özel doktorumuzdan bile yeterince ilgi görememiştik.Neyse kendisi bütün maillerime cevap verdi.Ben durumumuzu iyice anlattım ve bize başka bir üroloji uzmanını tavsiye etti Çünkü her doktorun uzmanlık alanı farklı.
Davsiye ettıgı doktora gittik ve gerçekten çok memnun kaldık.
Yani lafın kısası Kaan Aydos beyi hiç görmek nasıp olmadı ama kesinlikle çok ilgili bir prof.doktor
.

gerçekten öyle bende maille aldım numarasını. 21 temmuzda oradayız bakalım nasıl geçecekkkkkkkkkkkkkkkk

boniibon ,saftirik ve nurser05 bende kaan beye mesaj attim ama bana olumlu bir cevap vermede,bizim durumumuzun ilacla duzelemeyecegini soyledi,tek sansimizin mikrotese oldugunu soyledi ,keske en azindan bizede baska bir doktor tavsiye etseydi,benim esimde azosperm ve ilk tesede bulunamammisti,hormon degerleri cok yuksek cikti,kaan beye mesaj attim hormon degerlerinio da hic umit vermedi isterseniz mikro tese yapariz dedi
sizin hormon degerleriniz kac ogrenebilirmiyim

arkadaslar sizce ben ne yapayim emre beye de kaan beyede mesaj attim her ikiside hormon degerlerimizin uygun olmadi gini soyledi tedavi icin,direkt mikroteseyealalim dediler,sizce ne yapayim nasil bir yol izleyeyim hic bilmiyorum

lamyay bizim değerlerimiz normal çıktı. Sadece eşimin azospermisi var. Direk bize tüp bebek önerdi. Bence kaan hoca iyi bi hoca tekrar bi görüşün önerilerini alın derim ben.

kaan beye bende cvp geliceğini ummadan eşimin spermiogram sonuçlarını yazdım..kısa surede cevap geldı...hormon testlerını yaptırıp bana donun dedı...az önce sonucu yazdım..bakalım ne dicek..gercekten para gayesı yok bence olsaydı 'daha uygun tedavı ıcın muayenehaneme buyrun' derdı...cunku baska dr lar genelde mauyenehane adresını yazıp yolluyo..

nix evet canım haklısın kaan hoca çok iyi bir doktor paragöz degil bizde gittik görüştük gayet memnun kaldık...

Ben de eşimin mikrocerrahi varikosel ameliyatını yapacak olan doktorumuz Teoman Cem Kadıoğlu hocaya Ankarada olan ve ıstanbula gelemeyen bir arkadaşım için sordum o da Kaan Aydosu söyledi. Ameliyatı bana olamıyorsa bari Çapa da bizim klinikte olsun, ama ıstanbula kesinlikle gelemiyorsa Ankarada olması şartsa Kaan beye gitsin dedi

kaan beye bende cvp geliceğini ummadan eşimin spermiogram sonuçlarını yazdım..kısa surede cevap geldı...hormon testlerını yaptırıp bana donun dedı...az önce sonucu yazdım..bakalım ne dicek..gercekten para gayesı yok bence olsaydı 'daha uygun tedavı ıcın muayenehaneme buyrun' derdı...cunku baska dr lar genelde mauyenehane adresını yazıp yolluyo..

tatlım hormon testleirni nerede yaptırdınız?? yada hangi hastanede hangi bölümde canım bilgi verirsen sevinirim...bende eşimin sonuçlarını mail attım.........hormon testi istedi.....verdiği cevap önce ilaç tedavisi sonra tüp bebek dedi şansınız %60 dedi tğp bebek yapılırsa eger...istanbuldayım

kader_nl ve bonibon arkadaşlar temmuz ayında kaan beyle randevunuz vardır sonuçlar nelerdir?
nasıl geçti görüşmeleriniz??

sarıcivciv biz istinyede oturuyoruz...istinye devlet hastanesinden ürolojiden randevu aldım eşime kağıda yazıp verdim testleri eşime..dr bu testleri yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezinden istiyolar demiş...dr testleri yazmış yaptırdı...sonuclarıda kaan beye mail attım...

sarıcivciv biz istinyede oturuyoruz...istinye devlet hastanesinden ürolojiden randevu aldım eşime kağıda yazıp verdim testleri eşime..dr bu testleri yaptırmak istiyorum tüp bebek merkezinden istiyolar demiş...dr testleri yazmış yaptırdı...sonuclarıda kaan beye mail attım...

aa teşekkür ederim tatlım sadece normal hormon testi yaptırılcak değilmi??
bende istinye devletet hormon tetsi yaptırmıştım ama doktor kan tahlilleri ile birlikte istemişti...tüh ya eşimin izini bitti....yollasaydım onu yaptırıp gelseydi...kaan bey sperm testinden hariç hormon testide istedi yawww

bana sadece hormon teststlerinide yaptırsın dedi.o zaman bizde ürolojiye desekki tüp bbek için gerekli testleri istiyoruz yapılsın diye yaparmıki

kader_nl ve bonibon arkadaşlar temmuz ayında kaan beyle randevunuz vardır sonuçlar nelerdir?
nasıl geçti görüşmeleriniz??

canim biz kaan hocayla gorustuk esime endol ve trental verdi simdi esim bunlari kullaniyo 1 ay icinde test yapip sonuclari emaille yolluyacagiz yani henuz umut verici bir sey yok bizde insallah haplarin bi faydasi olur

Back
X