Erkek İnfertilitesi Kaan Aydost'u Duyan Oldu Mu Yada Tedavi Görenler?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim biz kaan hocayla gorustuk esime endol ve trental verdi simdi esim bunlari kullaniyo 1 ay icinde test yapip sonuclari emaille yolluyacagiz yani henuz umut verici bir sey yok bizde insallah haplarin bi faydasi olur

tatlım sizin eşinin sorun neydi????? inşallah olur canım hayırlı haberini bekliyoruz....:kedi:

bana sadece hormon teststlerinide yaptırsın dedi.o zaman bizde ürolojiye desekki tüp bbek için gerekli testleri istiyoruz yapılsın diye yaparmıki

canım yaptırılacak testler şunlar; estradiol,testesteron,Lh,fsh bunları yazıp eşine ver hastaneden üroloji bölümünden randevu al...bunları yaptırsın..kaan hocanın istediği tahlıller bunlar..

canım yaptırılacak testler şunlar; estradiol,testesteron,Lh,fsh bunları yazıp eşine ver hastaneden üroloji bölümünden randevu al...bunları yaptırsın..kaan hocanın istediği tahlıller bunlar..

sagol güzelim cevabın için...........
sizin sorun neydi???
bu arada ben istanbulda iyi bir üroloji doktoru araştırıyroum yardımcı olursanız sevinirim.
artık bir yerden başlamak istiyoruz.:ecrin_bebek:

bende üroloji servisinden randevu alsam hormon testi isteriz desek doktor yaptırtırmı ki neden istiyorsun falan derse muayene edermi yada şikayetin nedir demezmi ???
istinye bizede yakın tatlım...uyar yani...

slm arkadaşlar bizde 2. denememizi kaan beyde yapacağız inşallah sorun azosperm bilgilerinizi benimle de palaşırsanız sevinirim

slm arkadaşlar bizde 2. denememizi kaan beyde yapacağız inşallah sorun azosperm bilgilerinizi benimle de palaşırsanız sevinirim
slm benim eşimde azospermdi fakat biz anatolia tüp bebekte yaptırdık çok şükür sperm bulundu.tüp bbek yaptırdıkk fakat bebeğim karnımda öldü.şimdi dondurulmuşlarımla düşünüyorum.allah yardımcımız olsun

kızlar slm herkese allah tez zamanda şifamızı verir inşallah
size bişey sormak istiyorum. eşimde geçtiğimiz ocak ayında morfoloji %2 çıkmıştı diğerleri iyiydi bayağı sonra dr un tarzı hosumuza gitmedi bıraktık o doktoru biraz daha deneyelim dedik. bu arada benimde yumurtlama problemim vardı ondandır diye acele etmedik klomene başladım aynı anda eşimde tekrar test verecek cumartesi yaptırcaz bakalım inş iyi çıkar bu morfoloji değişken birşey dimi yani tek sonuçla hemen tedaviye başlanmıyor bildiğim kadarıyla Kaan hoca bu tarz problemlere nasıl yaklaşıyor yani azosperm konusunda sanki uzmanlaşmış bunlarlada ilgileniyormu???

tatlım sizin eşinin sorun neydi????? inşallah olur canım hayırlı haberini bekliyoruz....:kedi:

canim bizim sorunumuzda azo spermi 2006 da tese ameliyati oldu esim ama sonuc 0 cikdi bir sey bulanamadi bu yaz kaan hocaya gittik oda bu haplari verdi simdi bekliyoruz bakalim insallah olumlu birseyler olur henuz test yaptirmadik bakalim nasil cikcak sonuclar hayirlisi insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz isteyen herkezin kollarini bos birakmaz

sagol güzelim cevabın için...........
sizin sorun neydi???
bu arada ben istanbulda iyi bir üroloji doktoru araştırıyroum yardımcı olursanız sevinirim.
artık bir yerden başlamak istiyoruz.:ecrin_bebek:

Çapa Tıbbın erkek kısırlığı hocası Teoman Kadıoğlu nu tavsiye ederim.
kadioglu.org sitesine bak canım.

çapa tıbbın erkek kısırlığı hocası teoman kadıoğlu nu tavsiye ederim.
Kadioglu.org sitesine bak canım.

teşekkür ederim tatlım...biliyorum muayenesi 200 tl
testleir ve ilaçlqrı herşeyi özelden karşılamamız gerekecek..ben ssk ya bağlı doktor istiyorum...benimde yumurtlama sorunum var....2 mizinde iyi bir doktora ihtiyacı var....özele gücümüz yetmez...

canim bizim sorunumuzda azo spermi 2006 da tese ameliyati oldu esim ama sonuc 0 cikdi bir sey bulanamadi bu yaz kaan hocaya gittik oda bu haplari verdi simdi bekliyoruz bakalim insallah olumlu birseyler olur henuz test yaptirmadik bakalim nasil cikcak sonuclar hayirlisi insallah rabbim emeklerimizi bosa cikarmaz isteyen herkezin kollarini bos birakmaz

İNŞALLAH GÜZELİM RABBİM KUCAKLARIMI BOŞ BIRAKMAZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN......:kedi:BİİZMDE MELEKLERİMİZ GELECEK SABIRLA BEKLİYORUZ..

İNŞALLAH GÜZELİM RABBİM KUCAKLARIMI BOŞ BIRAKMAZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN......:kedi:BİİZMDE MELEKLERİMİZ GELECEK SABIRLA BEKLİYORUZ..

amin insallah canim rabbim herseyin hayirlisini versin insallah meleklerimiz tez zamanda gelirde bizleri fazla bekletmezler yoksa bazen dayanilcak gibi degil canim

kADERCıM ıNŞ GÜZELıM....4 YILDIR HERAY REGL OLUPTA HÜSRAN YAŞAMAK NASIL BıR YIKIM ANLATILMASI GÜÇ HAKLISIN....RABBıM DAHA UZUN YILLARDI BEBEK HASRETıYLE YANANLARIN YARDIMCISI OLSUN....KOLAY DEGıL.........
KAAN BEYE GıTMEK ıSTıYORUZ SANIRIM SENELıK ıZıNLERE KALDI.........

bu topik terk edilmiş olumlu sonuç alanlar da yazmamış olumsuz sonuç alanlar da???

merhaba meryem.
bizde kaan hocanın hastasıyız.
eşim azosperm.
6 aydır ilaç tedavisi görüyoruz.
ama hala sperm çıkışı olmadı.
haftaya ameliyatımız var.
inşAllah ameliyatta çıkar.

sizin sorununuz ne??

merhaba meryem.
bizde kaan hocanın hastasıyız.
eşim azosperm.
6 aydır ilaç tedavisi görüyoruz.
ama hala sperm çıkışı olmadı.
haftaya ameliyatımız var.
inşAllah ameliyatta çıkar.

sizin sorununuz ne??

Canım biz de 2 aydır Kaan Hocanın tedavisindeyiz.İlk olarak hormonları yükseltmeyi hedefledik ve de oldu bu hafta da sperme bakılacak inşallah yükselme ve düzleme olmuştur.Bizim hem morfoloji hem hareketlilik çok kötü durumda. Rab'bim emeklerimizi boşa çıkartmasın...

Back
X