• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi kaan aydos'un hastalari. tup bebeki nerde yaptiniz. ankara cebecidemi??

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o 20 tl dediğin sevkle gidersen alınan ücret oluyor.bizim oraya sevk alma imkanımız yok maalesef.dışarıdan gidip hiç sigortasız gibi girebiliriz ve verdiği istirahat vs geçersiz olur bizim açımızdan sadece senelik izinlerimiz var o olursa.Gatayı bir deneyelim umarım kaan hocaya gerek kalmaz.

Canim siz herseyi gata da yaptirin ama Kaan hoca ya danisin gitmisken . Bizde Kaan hoca ne derse onu yapiyoruz ama ne ameliyatimizi nede baska birseyimiz o yapmadi sadece yonlendiriyor. o Ameliyat olun diyor biz nerede istersek orada oluyoruz,

Kaan hoca devlet hastanesinde calisiyor ucretlisi en fazla 20 tl dir sevksiz yani .
siz butun herseyi Gata da yaptirin ama kaan hocayada sonuclari gosterin benim demek istedigim bu . Cidden bu konuda Turkiyenin en iyisi . Biz Istanbuldaki butun doktorlaraa gittik ama sonucta Kaan Aydos ta care bulduk .

Canim siz herseyi gata da yaptirin ama Kaan hoca ya danisin gitmisken . Bizde Kaan hoca ne derse onu yapiyoruz ama ne ameliyatimizi nede baska birseyimiz o yapmadi sadece yonlendiriyor. o Ameliyat olun diyor biz nerede istersek orada oluyoruz,

Kaan hoca devlet hastanesinde calisiyor ucretlisi en fazla 20 tl dir sevksiz yani .
siz butun herseyi Gata da yaptirin ama kaan hocayada sonuclari gosterin benim demek istedigim bu . Cidden bu konuda Turkiyenin en iyisi . Biz Istanbuldaki butun doktorlaraa gittik ama sonucta Kaan Aydos ta care bulduk .

Canım ben kaan hocadan randevu almak için tıp fakuldesini aradım ücreti 175 tl dediler ssk lı olduğumuz halde... Senin sölediğin rakam kesinmi 20 tl yani..

tbi arkadaslar kaan hoca profesor ya
muayene ucreti 175 tl.
kaan aydosa internetten mail atin su gun musaitmisiniz diye. size donuyor cevap veriyor. doktor sitesinden ona soru sorabilirsiniz. gelmeden yapmaniz gereken tahlilleride soyler.carsamba haric her gun cebeci hastanesinde. carsamba gunu ankara universitesinde. sabah erken gidin .ilk gidecekseniz para aliniyor 175. ve siranizde cabuk geliyor. diger gelislerde para almiyor. ustelik sonuclarinizi filan internetten yazin cevap yaziyor gerekirse cagiriyor. cok iyi bir doktor. ALLAH ondan razi olsun

tbi arkadaslar kaan hoca profesor ya
muayene ucreti 175 tl.
kaan aydosa internetten mail atin su gun musaitmisiniz diye. size donuyor cevap veriyor. doktor sitesinden ona soru sorabilirsiniz. gelmeden yapmaniz gereken tahlilleride soyler.carsamba haric her gun cebeci hastanesinde. carsamba gunu ankara universitesinde. sabah erken gidin .ilk gidecekseniz para aliniyor 175. ve siranizde cabuk geliyor. diger gelislerde para almiyor. ustelik sonuclarinizi filan internetten yazin cevap yaziyor gerekirse cagiriyor. cok iyi bir doktor. ALLAH ondan razi olsun

Teşekkür ederim bilgilerin için önümüzdeki hafta gitmek istiyoruz bakalım nasipse. Müsait olduğunu doktor sitesine soru sorarakmı yazmam gerekiyor yoksa ayrıca mail adresi varmı bulamadım da...

175 ssk karşıladıktan sonra kalan kısımmı yoksa sevksiz ilaç reçete yazılmadan güvence kullanılmadan vereceğimiz ücretmi acaba?maillerde yardımcı oluyor sağolsun ama ameliyatıda ona olmak daha iyi olur gibi geliyor

arkadaslar biz ssk lıyız 150 tl verdik 6 aydır hiç para vermeden tedavi olduk şu an tüp bebege başladık bakalım onada ne kadar verirsek hayırlısı yeterki olsunda hayırlısıyla

arkadaslar biz ssk lıyız 150 tl verdik 6 aydır hiç para vermeden tedavi olduk şu an tüp bebege başladık bakalım onada ne kadar verirsek hayırlısı yeterki olsunda hayırlısıyla

hayirlisi olsun
bizde onumuzdeki ay muhtemelen baslayacagiz.
hakkimizda hayirlisi olsun

tedavimiz tutmadı kötü sonuclandı umarım sizinki iyi sonuclanır

evet çok iyi bir dr benim eşimde azospermi ilk denemeyi özel merkezde yaptırdık gelişmemişler bulundu şimdide onda olmayı düşünüyoruz...krishazel sen nasılsın canım sizde sorun neydi...

yapılan tahlilde eşimde azospermi çıktı.Dün Kaan hocayla konuştum.FSH ve total testesteron tahlillerini yaptırıp bana e-mail atın dedi.
Size sormak istediğim bu tahlilleri araştırma hastanelerinde mi yaptırsak(çapa,cerrahpaşa) daha doğru sonuç alırız yoksa özel hastanelerde mi yaptırsak karar veremedik.Ben 15 gün önce kadın doğum doktoruna muayene oldum sende bir problem yok dedi.Yinede FSH tahlilini benimde yaptırmam gerekiyor mu?

Cevaplarsanız çok sevinirim.

yapılan tahlilde eşimde azospermi çıktı.Dün Kaan hocayla konuştum.FSH ve total testesteron tahlillerini yaptırıp bana e-mail atın dedi.
Size sormak istediğim bu tahlilleri araştırma hastanelerinde mi yaptırsak(çapa,cerrahpaşa) daha doğru sonuç alırız yoksa özel hastanelerde mi yaptırsak karar veremedik.Ben 15 gün önce kadın doğum doktoruna muayene oldum sende bir problem yok dedi.Yinede FSH tahlilini benimde yaptırmam gerekiyor mu?

Cevaplarsanız çok sevinirim.

canım merhaba, kadın dogum doktorun sende bir şey yok demeden önce kan tahlili vs. yaptırmadı mı?
kan tahlili ile FSH değerlerini kontrol etmeden sende problem yok dememesi lazım normal şartlarda.

günaydın cnm , kadın doğum doktoru benden birşey istemedi.tahlil fsh vs.gibi.beni muayene ettikkten sonra sende birşey yok dedi.eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık.Daha sonra ben kaan hocayı aradım fsh ve total testosteron tahlillerini istedi onları yaptırdık gönderdik dün akşam email yoluyla.bu arada eşimin değerleri fsh : 24,8 total testosteron 2,84 çıktı sizce nasıl?? bu değerlerde olup hocanın nasıl bir tedavi uyguladığını biliyormusunuz.?Ayrıca daha önceki sorularımı cevapladığınız içinde teşekkür ederim.

günaydın cnm , kadın doğum doktoru benden birşey istemedi.tahlil fsh vs.gibi.beni muayene ettikkten sonra sende birşey yok dedi.eşimden sperm testi istedi onu yaptırdık.Daha sonra ben kaan hocayı aradım fsh ve total testosteron tahlillerini istedi onları yaptırdık gönderdik dün akşam email yoluyla.bu arada eşimin değerleri fsh : 24,8 total testosteron 2,84 çıktı sizce nasıl?? bu değerlerde olup hocanın nasıl bir tedavi uyguladığını biliyormusunuz.?Ayrıca daha önceki sorularımı cevapladığınız içinde teşekkür ederim.

yukarudaki soruma cevap istiyorum.

Kaan Hoca işinin ehli ve hastasıyla diyaloğunu kesinlikle sıkı tutan çok başarılı bir doktor. Eşimin sperm değerleri kötüydü, internetten araştırıp ulaşmıştık kendisine. Hastası olmamamıza rağmen maille bizi çok bilgilendirmişti. Ankara'ya muayeneye gittikten sonra 4 aşamadan oluşan test ve tahliller istedi, onların sonucuna göre ilaç tedavisi başladı. Sadece bir kez muayeneye gitmemize rağmen maille 4 ay boyunca devamlı irtibat halindeydik. İlaç tedavimizin ilk kısmı bitmeden, henüz ilaçları yarılamışken hamile olduğumu öğrendik :) Bu mutluluğu önce Allah'a, sonrasında da Kaan Hocaya borçluyuz, Allah kendisinden razı olsun.

Kaan Hoca'nın hastalarına tek tavsiyem, ne istediğinizi anlatın, ona güvenin ve o ne diyorsa onu yapın. Ben tüp bebek istemediğimi, doğal yolla çocuk sahibi olmak için sonuna kadar çabalayacağımızı söyledim, bu sebeple farklı tedavi yollarına yönlendirmedi, doğal ilaç takviyeleri(Emodex) ile tedavimizi güçlendirdi. Sonuç güzel çok şükür :)

evet size katılıyorum. dr. kaan bey gerçekten kendi branşında mükemmel bir doktor. eşimde aynı şekilde tedavisini onda sürdürüyor. her gönderdiği maillere hemen cevap veriyor. mail yoluyla gönderdiğimiz tahliller sonucu iğne ve bitkisel önerilerle tedavimizi sürdürüyor. en azında azospermden şu anda tüpbebek yapma aşamasına gelmiş bulunuyoruz. 1. t. bebek tedavimiz negatif oldu.

dr. kaan aydos sayesinde azospermden kortuldu eşim. bizde şu anda normal yolla gebelik için çaba sarfediyoruz. bize olur dedi fakat biraz zaman alabilir dedi. allah ondan razı olsun.

Bende kasim ayindan bu yana Kaaan Hocayla mail araciligiyla iletisim halindeyim.bircok tahlil istedi esimden hepsini yolladik.emodeks ve klomen tedavisine basladi esimin spermlerinin cogu hasarli imis.kendisiyle henuz yuzyuze gorusemedik randevumuz 4 martta ama ben kendisine cok guveniyorum.dilerim Rabbimin izniyle Kaan Hoca derdimize derman olur onun vesilesiyle gonlumuzun muradina ereriz..

merhaba arkadaşlar
ben 10 senelik evliyim 5 senedir tedavi görüyoruz ama hala bi sonuç alamadık
eşim azospermi iki kere ameliyat oldu ilaçlar kullandı beni hazırladılar ama sonuç hep olumsuz oldu
şimdi kaan hoca nın sitesini inceliyorum bizim gibi sorunu olan çok insan var ve sonuç alınmış çoğunda
bende kaan hocaya yazdım bu konuyu bana dedi size herşey yapıldı yeni gelişmeleri takip edin :(

Back
X