Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aranızda kaan hocaya tedavi olan var mı? Şimdi biz bir kere gittik ve tedavimize başladık ve nisan ayında yeniden gideceğiz. Tahlillerimizi yaptırıp hocaya tekrar göstereceğiz sonuçları karşılaştırıp düzelme var mı ona bakacağız.Peki biz yeniden muayene ücreti ödeyecek miyiz?
dr. kaan aydos sayesinde azospermden kortuldu eşim. bizde şu anda normal yolla gebelik için çaba sarfediyoruz. bize olur dedi fakat biraz zaman alabilir dedi. allah ondan razı olsun.
ben de randevu almayi dusunuyodum ama 6 ayi duyunca sok oldum sehir disindan gelene de mi bu kadar uzun sure sonrasina veriyor??kaan beye randevu için aradım ama 6 ay sonrasına gün verebileceğini söyledi... daha erken nasıl alırız randevuyu... bilen varsa söyler mi?
ben de randevu almayi dusunuyodum ama 6 ayi duyunca sok oldum sehir disindan gelene de mi bu kadar uzun sure sonrasina veriyor??
canım öncelikle bebişin hayırlı olsun.darısı başımıza. benim eşimin de sperm sonuçları kötü çıktı 30 nisanda kaan hocaya gidicez. sen de eşinin sperm sonuçlarını yazarmısın buraya. bizimkinde morfoloji 0, hızlı hareketli yüzde 2, yavaş hareketli %20, hareketsiz yüzde 76 toplam sperm 1 ml ve 50 milyonKaan Hoca işinin ehli ve hastasıyla diyaloğunu kesinlikle sıkı tutan çok başarılı bir doktor. Eşimin sperm değerleri kötüydü, internetten araştırıp ulaşmıştık kendisine. Hastası olmamamıza rağmen maille bizi çok bilgilendirmişti. Ankara'ya muayeneye gittikten sonra 4 aşamadan oluşan test ve tahliller istedi, onların sonucuna göre ilaç tedavisi başladı. Sadece bir kez muayeneye gitmemize rağmen maille 4 ay boyunca devamlı irtibat halindeydik. İlaç tedavimizin ilk kısmı bitmeden, henüz ilaçları yarılamışken hamile olduğumu öğrendik :) Bu mutluluğu önce Allah'a, sonrasında da Kaan Hocaya borçluyuz, Allah kendisinden razı olsun.
Kaan Hoca'nın hastalarına tek tavsiyem, ne istediğinizi anlatın, ona güvenin ve o ne diyorsa onu yapın. Ben tüp bebek istemediğimi, doğal yolla çocuk sahibi olmak için sonuna kadar çabalayacağımızı söyledim, bu sebeple farklı tedavi yollarına yönlendirmedi, doğal ilaç takviyeleri(Emodex) ile tedavimizi güçlendirdi. Sonuç güzel çok şükür :)
arkadaşım sizin azo sebebi neydi ne zamandır tedavidesiniz.
dr. kaan aydos sayesinde azospermden kortuldu eşim. bizde şu anda normal yolla gebelik için çaba sarfediyoruz. bize olur dedi fakat biraz zaman alabilir dedi. allah ondan razı olsun.
Bizde kaan hocaya gittik eşim azospermi ve kaan hoca sadece tüp bebek Olur dedi bize On beş günlük tedavi verdi sonta mikrotese yapacak sonuç olumsuz olursa altı aylık tedavi olacak eşim senin eşin hangi tedavi yöntemlerini oldu doğal yolla çocuk sahibi olmak istiyoruz ama olmaz dedi kaan hoca şimdi nasıl çocuğunuz oldumu
Merhaba , bizde olumsuz iki micro teseden sonra kaan beyle yani bir tedaviye basladik. Sizin durumunuz neydi tam olarak? Bizim icinde cok duusk dedi sansiniz. Azospermi benim esim. Fsh yuksek testosteron dusuk.merhaba arkadaşlar
ben 10 senelik evliyim 5 senedir tedavi görüyoruz ama hala bi sonuç alamadık
eşim azospermi iki kere ameliyat oldu ilaçlar kullandı beni hazırladılar ama sonuç hep olumsuz oldu
şimdi kaan hoca nın sitesini inceliyorum bizim gibi sorunu olan çok insan var ve sonuç alınmış çoğunda
bende kaan hocaya yazdım bu konuyu bana dedi size herşey yapıldı yeni gelişmeleri takip edin![]()
merhaba, eğer başka sehırden gelıyor ve daha once hıç test yaptırmadıysanız Ankara'da 1 gun kalacak sekılde sıze randevu verılıyor.Genelde Düzen laboratuvarında test yaptırmanız ıstenıyor.Eger elınızde sperm testınız varsa duruma gore doktor ya ılac verıyor ya da bır laboratuvarda ıstedıgı testlerı yaptırıyorsunuz, sıtesınde hastaların kayıt oldugu bır mesajlasma bolumu var ordan test sonuclarını gonderıyorsunuz, size hoca oradan cevap yazıyor.İşleyiş bu sekılde.Umarım ısınıze yarar.Merhaba arkadaslar
Konu acilali uzun zaman olmuş ama insallah bi cevap yazan olur.kaan hocaya gitneyi dusunuyoruz ama sorularim olacak giden arkadaslara.sperm testini kaan hocanin muaynehaseninde mi veriyoruz yoksa herhangi bi yerde yaptirip sonucu mu gostermek gerekiyor
Başka istediği bi test varmımerhaba, eğer başka sehırden gelıyor ve daha once hıç test yaptırmadıysanız Ankara'da 1 gun kalacak sekılde sıze randevu verılıyor.Genelde Düzen laboratuvarında test yaptırmanız ıstenıyor.Eger elınızde sperm testınız varsa duruma gore doktor ya ılac verıyor ya da bır laboratuvarda ıstedıgı testlerı yaptırıyorsunuz, sıtesınde hastaların kayıt oldugu bır mesajlasma bolumu var ordan test sonuclarını gonderıyorsunuz, size hoca oradan cevap yazıyor.İşleyiş bu sekılde.Umarım ısınıze yarar.
Sperm testi sonucunuza göre eğer gerekliyse sizden test isteyecektir.Başka istediği bi test varmı