- Konu Sahibi VuslataDair
-
sagol allah razı olsun ıcımı rahatlattın bende kendımı yedım bıtırdım burda ama saygısızlık etmemısım sonucta degıl mı ben gercekten kımseye saygısızlık etmem nasıl boyle mesaj attım onada ınanamıyorum yasadıgım yılgınlıktan olsa gerekVallahi suana kadar yaptiklarin normal gözüküyor bana... Ama ilerki günlerde ne yapman lazim gercekten bilmiyorum... Peki esinle konustunmu? O ne diyor?
Allah yardimcin olsun! Insallah en kisa zamanda yatar parada rahat edersin!
haklısınız keske atmasaydım ama olan oldu artık sızce telafı amaclı adım atmalı mıyım kalsın mı boylearaman yanlış değil diye düşünüyorum. Sonuçta bu para sizin hakkınız. Ama keşke msj atmasaydınız. Eğer parayı göndermiyorlarsa bağlı bulunduğunuz sgk'ya şikayette bulunabilirsiniz.
haklısınız keske atmasaydım ama olan oldu artık sızce telafı amaclı adım atmalı mıyım kalsın mı boyle
ben daha beterini bile yapardım kabalık falan değil, hamile bi bayanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok, çağımız teknoloji çağı bi parayı hesaba aktarmak çok mu zor,iyi yapmışsın,mesaja bozulmuş haspam, istediği kadar bozulsun adam olan kendine laf söyletmez
haklısınız hıc ellemeyecegım boyle kalsın tesekkur ederım benı rahatlattınız allah razı olsunBence hiç atmayın böyle kalması daha iyi. Sonuçta sizin olan bir şey için hakkınızı arıyorsunuz. Beklemenizi tercih ederim.
merhaba
esımın ısı dolayısıyla almaya hak kazandıgımız tazmınatımız bır turlu yatmıyor esım farklı bır yerde ıse gırdı turkmenıstan da su an ve hesabını benden ayrı tuttu nasıl olsa tazmınat gelecek dusuncesıyle boyle yaptı bende bırsey demedım cok buyuk ve adı herkesce bılınen sırketten alacaklıyız hafta ıcınden berı muhasebe muduru aynı zamanda da esımın arkadası x beyle gorusuyoruz sureklı bu gece hesabınıza gecer dıyerek benı oyalıyor en son bu sabah yatacak dedı gene yatmamıstı odemelerım var ıkı kızım var hıc param kalmadı kıpırdayamıyorum bıle cok sıkıstım sız anlayın halımı sabah bankaya baktım ınternetten yıne yatmamıs bende aradım acmadı sonra bende mesaj attım x bey sorun nedır yazdım benımle dalga gecıldıgı ızlenımıne kapılıyorum yazdım zaten hakkımız olan bu odeme ıcın kımınle gorusmelı ne soylemelıyım yazdım doguma cok az bır zaman kaldı elım bır yere erısmıyor acıkcası anlamıyorum ne dondugunu yazdım ve yolladım o esnada esımın abı dedıgı bır arkadası aradı bır ıhtıyacınız var mı dıye bende olanları anlattım o da muhasebe mudurunu aramıs beyefendı neymıs mesajıma tepkı gostermıs bu abı dedıgımız kısı bana gerı dondu tamam bırkacgun ıcınde odeme yapılacak ama sen baska mesaj falan atma dedı bende dedm kı benı yarın yarın dıye oyalıyorlar sınırlendım ayrıca kaba bır tabırde kullanmadım dedım kı allah sahıt sadece buraya yazdıklarımı yazdım asla sevıyemı bozmam neden boyle bırsey yapayım keske bunuda yollamasaydım ama ofkeme yenık dustum esım olayı keske duymasa dıyecegım ama duysa bıle ben haklı degıl mıyım sızce kaba mı davrandım yenıden aramalı mıyım ne yapmalıyım lutfen yardımcı olur musunuz dahası bır kısmı yatacak yıne bu adamla muhattab olacagım sanırım ılerde ben nasıl bır yol ızlemelıyım
haklısınız hıc ellemeyecegım boyle kalsın tesekkur ederım benı rahatlattınız allah razı olsun
arada geçen başka bir diyalog yoksa bana normal geldi. yani kurumsal bir şirket ve adamın keyfine mi kalmış yani yatıp yatmaması? neden oyalıyorlar ki bu kadar? 1 gecede şirketin repo, faiz vs gelirlerinin yanında tazminatlar devede kulak kalır. çok mu yüklü tazminatınız? ilk parayı aldıktan sonra ikincisi için bir tarih vardır herhalde. yaklaşınca eşin ya da lafı geçen biri hatırlatma yaparsa sanki daha iyi olur. aslında bu madem kurumsal bir yer şirketin otomatik hesabından belirlenen tarihte geçmesi lazım. bu tür yerlede maaş günü paraza bile rast gelse otomatik hesaptan milyonlarca lira aktrabiliyorlar. neden bu kadar kasıyolar ki??
sagolun allah razı olsun ınanın onu dusunecek halım kalmadı artık haklısınız rahatlamaya calısacagımRica ederim. Bebişinizi düşünün siz üzülürseniz oda üzülür hisseder. Allah Hayırlısıyla sıkıntıları atlatıp kucağınıza almayı nasip etsin.
Firmayla konuşmalarında abes hiçbir durum yok.
Benim takıldığım noktalar farklı.
Ancak hiçbir büyük inşaat firması (inşaatçıyım bu arada) giden elemanın tek açtığı hesabı kabul etmez. Bekarsa anne ve babasıyla, evli ise eşiyle hesap açtırır.
Eşinin tazminat gelecek diye hesap açtırmadan gitmesi ilginç ve açıkcası bana inandırıcı gelmedi. Hem yurtdışına giderken ne zaman geleceği belli olmayan bir paraya güvenip sizleri hele de hamile bir kadını parasız bırakması daha da garip.
Hadi hepsi doğru diyelim şantiye yetkilisine durum anlatılır 3 ay için senin vereceğin bir hesap numarasına para yatar. Yani eşinin gelmesini parasız beklemene hiç gerek yok.
Kafanı karıştırmak istemem ama tazminata odaklanacağına eşinin maaş hesabına odaklan.
Biz neler gördük yazsam destan olur.
Bana bahane gibi geldi.. Sizin attığınz mesaj da birşey yok, çok gururluysa vaktin de yatırsaymış.
Yine yatıramıyomuş ta bu kez suçu size atmaya çalışıyo gibi geldi bana..
Bence eşinize siz anlatın, acaba duyar mı gibisinden diye düşünmek yerine..
Hem sizden duyması her açıdan daha iyi olur..
merhaba
esımın ısı dolayısıyla almaya hak kazandıgımız tazmınatımız bır turlu yatmıyor esım farklı bır yerde ıse gırdı turkmenıstan da su an ve hesabını benden ayrı tuttu nasıl olsa tazmınat gelecek dusuncesıyle boyle yaptı bende bırsey demedım cok buyuk ve adı herkesce bılınen sırketten alacaklıyız hafta ıcınden berı muhasebe muduru aynı zamanda da esımın arkadası x beyle gorusuyoruz sureklı bu gece hesabınıza gecer dıyerek benı oyalıyor en son bu sabah yatacak dedı gene yatmamıstı odemelerım var ıkı kızım var hıc param kalmadı kıpırdayamıyorum bıle cok sıkıstım sız anlayın halımı sabah bankaya baktım ınternetten yıne yatmamıs bende aradım acmadı sonra bende mesaj attım x bey sorun nedır yazdım benımle dalga gecıldıgı ızlenımıne kapılıyorum yazdım zaten hakkımız olan bu odeme ıcın kımınle gorusmelı ne soylemelıyım yazdım doguma cok az bır zaman kaldı elım bır yere erısmıyor acıkcası anlamıyorum ne dondugunu yazdım ve yolladım o esnada esımın abı dedıgı bır arkadası aradı bır ıhtıyacınız var mı dıye bende olanları anlattım o da muhasebe mudurunu aramıs beyefendı neymıs mesajıma tepkı gostermıs bu abı dedıgımız kısı bana gerı dondu tamam bırkacgun ıcınde odeme yapılacak ama sen baska mesaj falan atma dedı bende dedm kı benı yarın yarın dıye oyalıyorlar sınırlendım ayrıca kaba bır tabırde kullanmadım dedım kı allah sahıt sadece buraya yazdıklarımı yazdım asla sevıyemı bozmam neden boyle bırsey yapayım keske bunuda yollamasaydım ama ofkeme yenık dustum esım olayı keske duymasa dıyecegım ama duysa bıle ben haklı degıl mıyım sızce kaba mı davrandım yenıden aramalı mıyım ne yapmalıyım lutfen yardımcı olur musunuz dahası bır kısmı yatacak yıne bu adamla muhattab olacagım sanırım ılerde ben nasıl bır yol ızlemelıyım
ben daha beterini bile yapardım kabalık falan değil, hamile bi bayanı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok, çağımız teknoloji çağı bi parayı hesaba aktarmak çok mu zor,iyi yapmışsın,mesaja bozulmuş haspam, istediği kadar bozulsun adam olan kendine laf söyletmez
sagol canım yazdıkların ıcın ama ınan kı esım tek basına actı hesabı cunku dun onunla bu sebebten tartısınca bana dedıkı ben maas kartımı evde bıraktım onu al cek kendıne dedı soyledıgı yerden aldım ama kart yenı ve hıc kullanmadı sıfre bıle olusturmadı hatta bununla ılgılı konumda var onuda dun actım
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/603878-bankaci-arkadaslar-yardimci-olabilir.html
bugun vekaletname ıle subeye gıdıp gorusecegım bakalım bana yardımcı olacaklarmı yenı maasından odeme yaparlar mı bılmıyorum
hesap olayında bır sorun yok tek kısılık hesap sadece kendı adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?