- Konu Sahibi VuslataDair
-
mesaj attgıma pısman oldum zaten ama aramam da artık cok utandım gercektenmsj atmanız yanlş olmuş ama aramaktan çekinmeyin hakkınız olan para elbette verilcek. bi avukata felan danışsaanız ?
siz gayet haklısınız msj atmakla artık aramayın ilerde görüştüğünüzde o kişi bahsini açarsa savunmanızı yaparsınız
ama sorun bu işle sizin uğraşmanız..eşiniz hem sizi mağdur etmiş para konusunda hemde kendi yapacağı şeyi size yaptırmış
sagolun zaten aramam dedım ya utandım artık evet haklısınız esım resmen benı magdur ettı .....o kısı ıle benım gorusme sansım olmaz sanırım esıme de bır kacgun ıcınde kendım anlatacagım yenı bır kavga cıkacak yanı
Hayır canım başka gelirim yok ev hanımıyım eşim 3 aydır yok daha 3 ay var izne gelmesine bakalım Allah büyüktürSenamm senin bir gelir kaynağın var mı şu anda? Eşini ne zamandır görmüyorsun canım?
haklısın canım yınede kıbarlıgımı elden bırakmadım buna ragmen beyefendının zoruna gıtmıs ama artık ben hayatta aramam bılıyor musun cunku ben utandım.... esımın eve bıraktıgı banka kartıyla yenı maasdan kullanabılıyorum artık dun esımın bana verdıgı genel vekaletname ıle bankaya gıttım sag olsunlar yardımcı oldular o yuzden tazmınat olayını ben desmeyecegım artık esım gelınce ugrassın ne ınsanlar var rabbım beterınden saklasın vallahıCok sıkışmış, cocugun var ve hamilesin.
Bence eşinden cekinmemen gerekiyo r.
O adam anlaşilan, ciddiye almamiş bu yüzden, işi bekletmiş.
Sizi oyaladigi yetmez gibi, birde telefonu açmıyor.
Sırf o mesajdan sonra ve eşinin dostunun aramızdan sonra, bence ödemeyi yaparlar.
Cok garip ama, ben sirf cocuklarim icin kibarligi burakip, daha fena ederdim!
Bir hafta gibi bekleye bilirsen bekle, sonra hakini sonuna kadar aramani tafsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?