Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Kabark Model Nianlk alabileceim stanbul'da Ucuz Maaza aryorum.. Yardm edin?

mixxim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
1
0
86
40
Burdur
Arkadaşlar İstanbul'dan kabarık model bir nişanlık almak istiyorum uygun fiyatla (200-500) bulabileceğim model çeşitliliği olan yerler için yardım edin lütfen

istanbulda kapalı çarşıya gidebilrsin sonra kaıdköyde moda evleri, var ... alışverişe mi çıkacaksınız?

ucuz nişanlık diye google dana rat modaevlerini,n adresleri çıkıyor... bir dene istersen

cnm fıyatları uygun olarak bıldgım fatıhte motif moda evı var fatıhte gelınlıkçıler carsısı tarafında bıyer yardmcı olurlar ama 20-500arasımıdır bılemem
buarada hayırlı olsun

mutlaka mahmutpaşaya git. uygun fiyata istemediğin kadar çeşit abiye nişanlık gelinlik bulabilirsin.

fatihte gelinlik için anlaştığım yer kabarık model nişanlıkları 800 tl kiraladığını söyledi ve aslında nişanlıkları renkli olduğu için gelinlikten daha pahallı bile olabildiğini söyledi.Çok saçma geldi bana biraz da insanların bu özel günlerini fırsat bilip fiyatları arttırdıkça arttırıyorlar.:olmaz:ucuz bi yer bilmiyorum ama arayıp taramak lazım sanırım

fatihte gelinlik için anlaştığım yer kabarık model nişanlıkları 800 tl kiraladığını söyledi ve aslında nişanlıkları renkli olduğu için gelinlikten daha pahallı bile olabildiğini söyledi.Çok saçma geldi bana biraz da insanların bu özel günlerini fırsat bilip fiyatları arttırdıkça arttırıyorlar.:olmaz:ucuz bi yer bilmiyorum ama arayıp taramak lazım sanırım

Abartmış rakamı bu yüzden fatihe gidip bakma gereği bile hissetmedim :umursamaz: adı var diye fiyatlarınada bindirmek gerekmiyor yani hem nişanlık gelinlikten daha önemli değil istersen giyersin böyle birşey demeside yanlış ama gelinliği giymen lazım

Valla benim nişanlığıma herkes bayıldı ki gerçekten çok güzeldi herkeste sordu nerden aldın kaça diye 350 ye kiraladığımı söylediğimde herkes şaka yapıyorum sandı kaydirigubbakcemile3

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gel ben sen beni gelinlikçime götüreyim gelimliğimi diktiriyorum şimdi ki o gelinlik fiyatı piyasada 1.500 den başlıyor kirası
ben 500 e kiraladım

Son düzenleme:

ben geçen sene kendi tasarladığım bir modeli gelinliklikçi ile anlaşıp özel dikim yaptırdım satın almadım ama kiraladım ve 500 ytl anlaşmıştım

bence biraz araştır ve pazarlık yap derim CADIARZU

uygun fiyata gelinlik dikiyorum dükkanımı kapattım evde yarı fiyatına dikiyorum her türlü yardımcı olurum bana mesaj atın XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
kesinlikle hiç bir yere gitmeden mahmutpaşaya git derim harika nişanlıklar var kabarık ayrıca fiyatları 300 400 tl artı ablam ordan almıştı 350 tlye

Abartmış rakamı bu yüzden fatihe gidip bakma gereği bile hissetmedim :umursamaz: adı var diye fiyatlarınada bindirmek gerekmiyor yani hem nişanlık gelinlikten daha önemli değil istersen giyersin böyle birşey demeside yanlış ama gelinliği giymen lazım

Valla benim nişanlığıma herkes bayıldı ki gerçekten çok güzeldi herkeste sordu nerden aldın kaça diye 350 ye kiraladığımı söylediğimde herkes şaka yapıyorum sandı kaydirigubbakcemile3

Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama gel ben sen beni gelinlikçime götüreyim gelimliğimi diktiriyorum şimdi ki o gelinlik fiyatı piyasada 1.500 den başlıyor kirası
ben 500 e kiraladım

canım ya nişanlığını nerden aldın ?

ben 500 e kiraladım

cnm ya aradan bayağı zman geçmiş ama umarım okursun...
bana da bu konuda yardımın gerekiyor dikim yaptırmak istiyorum...

Back
X