benim kuzenimin bir arkadaşı yapıyormuş kuzenimde kullanıyor banada önerdi bende çok memnunum , saçınızın özellikle kıvırcıkların lüleleri asla bozulmuyor kalıp gibi kalıyor ama çok dogal duruyor tarif şu
"bir pompalı yada fısfıslı şişeye ;
evde olan nemlendirici el kremi 2 tatlı kaşıgı kadar
pantene yada elidor 7/24 krem (yada durulanmayan her hangi bir saç kremi) 1 çay bardagı kadar
yarım çay bardagı kadar gül suyu
5-6 damla bebek yagı
1-2 damla badem yagı (olmasada olur)
1 çay bardagı süt
hepsini pompalı kaba koyup iyice karıştırın duştan çıktıktan sonra bolca saçınıza sürüp tarayın etkisini göreceksiniz.
canım benim..
paylaşımın için çok teşekkürler..
benim saçlarım bir cinstir zaten..yağlı ve ince telli bir de dalgalı..
sen beni boşver..
ayyy.
üzüldüm bak şimdi,ben seni üzmek istememiştim..
kusura bakma lütfen ,olur mu ?
canım benim..
paylaşımın için çok teşekkürler..
benim saçlarım bir cinstir zaten..yağlı ve ince telli bir de dalgalı..
sen beni boşver..
ayyy.
üzüldüm bak şimdi,ben seni üzmek istememiştim..
kusura bakma lütfen ,olur mu ?
yani üzülmek tabii işinize yaramadıgı için üzüldüm ama takmayın yani sonuçta başkalarıda ona göre kullanmasın boşuna ( kibarlıgınız için teşekkür ederim ne kusura bakması
yani üzülmek tabii işinize yaramadıgı için üzüldüm ama takmayın yani sonuçta başkalarıda ona göre kullanmasın boşuna ( kibarlıgınız için teşekkür ederim ne kusura bakması
süt, 7/24 yerine el kremi koymayın. el kremi yerine briyantin koyun 1 çay kaşığı kadar daha iyi olabilir bence. ( bu tarifi denemedim, tahminen söylüyorum)
içine koyduğunuz sütten kaynaklanıyor olabilir. onun yerine su deneyebilirsiniz. ben sütü cildim için kullanıyorum. cildim çok yağlı. süt yağını alıyor ve kuruyor. saçınız o yüzden kuruyor olabilir.