Dün Petek Dinçöz ün konuğu suna dumankaya idi.zayıflamak için yeni bir zayıflama formülü olduğunu.kendisininde çok kısa zaman önce başladığını ve yağları erittiğini söyledi.formül hem çok çok ucuz hemde çok kolay.bir buçuk litre suya bir paket kabartma tozu döküp bu suyu gün içinde bitiriyormuşsun.mideye falanda hiç bir zararı yokmuş.ben paylaşayım dedim.denemesi bedeva.
vucuttaki ödemi atıyo yani suyu yagı degil dikkat .....şutarafagittişişlikler için çözüm olabilir .. kilo için bilemem ....hihoyyytcanım kabartma tozu olduğuna eminmisin? karbonat olmasın? ben kızıma hamileyken her hafta 3 er kilo şişmeye başlamıştım. doktorum bana her yemekten önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat ilave edip içmemi önermişti. ayrıca günde 3 lt su içmemi tavsiye etmişti. inanılmaz ama uyguladıktan sonra her hafta 3 kilo verdim. çünkü bu yöntem böbrekleri çalıştırıp vucuttaki ödemleri atıyor.
canım kabartma tozu olduğuna eminmisin? karbonat olmasın? ben kızıma hamileyken her hafta 3 er kilo şişmeye başlamıştım. doktorum bana her yemekten önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat ilave edip içmemi önermişti. ayrıca günde 3 lt su içmemi tavsiye etmişti. inanılmaz ama uyguladıktan sonra her hafta 3 kilo verdim. çünkü bu yöntem böbrekleri çalıştırıp vucuttaki ödemleri atıyor.
ama kadın yeni denemeye basladım dedi proğramda eğer verirse inanırım yani ama asla içemem o ayrı...obez suna aplamız kaç kilo vermiş ki bu mucize yöntemiyle şimcik bunu merak ettim
::OKAK kilonda değişiklik oldumu bildireceğini söylemiştin. lütfen işe yaramıyorsa bildir......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?