Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jayjay ben faydasını görmedim ama inşaallah size fayda eder
obez suna aplamız kaç kilo vermiş ki bu mucize yöntemiyle şimcik bunu merak ettim
canoşumun dediği gibi kabartma tozu değil karbonat olması gerekiyor..içemeyenler için benden de küçük bir tüyo..bir bardak suyun içine biraz limon sıkıp bir kaşık karbonat+şeker ekleyerek kabarcıklar çıkar çıkmaz içerseniz hem meyveli soda kadar lezzetli oluyor..hem de ödem attırıcı etkiye sahip..bir haftada iki kilo garanti yani :))
ben çocukken yengem denerdi..bizim de hoşumuza giderdi..içerdik...zayıflamak için şeker yerine tatlandırıcı yada esmer şeker kullanılabilir... ya da kullanılmayabilir..
canım kabartma tozu olduğuna eminmisin? karbonat olmasın? ben kızıma hamileyken her hafta 3 er kilo şişmeye başlamıştım. doktorum bana her yemekten önce bir bardak suya bir tatlı kaşığı karbonat ilave edip içmemi önermişti. ayrıca günde 3 lt su içmemi tavsiye etmişti. inanılmaz ama uyguladıktan sonra her hafta 3 kilo verdim. çünkü bu yöntem böbrekleri çalıştırıp vucuttaki ödemleri atıyor.![]()
canım sen bunu bbebeğini emzirirkem mi içtin? öyleyse ben de içeyim. :içelim:
:roflol: :roflol: vereliniortakhahahahahha koptum yaa bnmde ilk başlığı okuduğumda bu geldi aklıma senle hem fikrim bende merak ediyorum doğrusu