Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zeynep nihalcim çok teşekkür ederim bakalım sen de işe yarayacak mı? Ben emzirdiğim için biraz çekiniyorum.
arkadaşlar bu karbonatlı su çok tehlikeli 10 yıl kadar önce denizlide bir arkadaşım bunu denedi aslında çokta kilolu değildi komşuları şişmansın demişler kafaya takmış 10gün boyunca durmadan bu karbonatlı suyu içmiş inanamassınız kız gitmiş yerine iskeleti kalmıştı çok korkunç görünüyordu ne doktorlar ne hacılar hocalar kaldı götürmedikleri düzelmedi korkunç derecede zayıfladı 30 kilo var yok gibiydi...
arkadaşlar bu karbonatlı su çok tehlikeli 10 yıl kadar önce denizlide bir arkadaşım bunu denedi aslında çokta kilolu değildi komşuları şişmansın demişler kafaya takmış 10gün boyunca durmadan bu karbonatlı suyu içmiş inanamassınız kız gitmiş yerine iskeleti kalmıştı çok korkunç görünüyordu ne doktorlar ne hacılar hocalar kaldı götürmedikleri düzelmedi korkunç derecede zayıfladı 30 kilo var yok gibiydi...
4,5 lt misal olarak söyledi diyetisyen bayan herkesin vucudunun kaldırdığıbir su oranı vardır arkadaşlar sizlerde onu kendi binyenize göre ayarlarsınız.
TARİFİ.1 LT SUYA1 TATLI KAŞIĞI KARBONAT ATILACAK VE KARIŞTIRILIP İÇİLECEK GÜN BOYUNCA KAÇ LT İÇEBİLİRSEN O SİZE KALMIŞ....BENDE YENİ BAŞLADIM.DEVAMLI NERDEYSE WC DE GEÇİYOR:)::):9
bende yapıyorum ve bir haftanın sonunda bugün tartıldım.1 kilo vermişim kızlar.az değil mi sizce?