Kabe'de vinç düştü! Ölü ve yaralılar var

Off ölü cok fazla ya.. cidden ölümün nasıl gelecegi belli olmuyor.

Allah rahmet eylesin.

62 diyor 30 yaralı ve ölü sayısı artabilir miş, vince yıldırım çarpmış o yüzden düşmüş

Vinç öyle bir yerde olmamalıydı
Ölenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim.

Kabenin etrafı vinç dolu zaten nedir o öyle Allah aşkına ya çok kötü olmuş

Allah hepsine rahmet etsin Ecel çağırınca gitmekten başka yol varmı. Rabbim hayırlı imanlı güzel ölüm versin .
Görüntü fena .

Hanimlar paranoyak biri miyim bilmiyorum da siz ne dusunuyorsunuz merak ettim. Haarp projesini duyanlariniz vardir sizce bunla bi ilgisi olabilir mi? Bide 11 Eylul'e denk gelmesi beni dusundurdu.

Adana Mersin Hatay civarında olanlar da bilir geçtigimiz gun deprem havasi vardi sonra daglicadaki ani yağış ve sis

Yok sanmıyorum, Haarp'la bağlantılı değil bu, Tümüyle ihmalden kaynaklanıyor, Haarp teknolojisini bu gibi şeyler için kullanmazlar.

Yok sanmıyorum, Haarp'la bağlantılı değil bu, Tümüyle ihmalden kaynaklanıyor, Haarp teknolojisini bu gibi şeyler için kullanmazlar.

Ölenleri Allah rahmet eylesin, yaralilara da sife versin. Insallah kutsal yolda ölümün arkasina sığınıp bu ihmali görmezden gelmezler

Genişletme çalışmaları için inşaat devam ediyormuş. Şiddetli fırtınadan dolayı vinç düşmüş.
Ölü sayısı gitgide artıyor malesef.87 diye okudum şimdi2 Türk varmış ölenlerin içinde.19 Türk te yaralıymış
Allah rahmet eylesin. İhmalkarlık büyük bir faciaya dönüşmüş.

Tam Hac zamanı ne inşaatı bu? Ara verememişler mi yani? Valla bazen sinirleniyorum Kabe'yi dünyevi hırsları yüzünden ne hale getirdiler, Kabe Kazanç kapısı değildir gelen hacı kafileleri fazlaysa sınırlama getirilir, şu kadar kişi olacak diye, ki bildiğim kadarıyla zaten her ülkeye belli kontenjan veriliyor, insanlar canlarından oluyor yahu.

Allah rahmet eylesin . Fotoğraf bakılacak gibi değil .
Aileler için de zor , korkuyla ulaşmak için uzaklardan çırpınıyorlardır şimdi .

Bizim şer gördüklerinizde hayır vardır diyor ya Efendim. Aslında ne kutlu bir ölüm ne mutlu bir Vuslat. Ölümünde hayırlısını istemek gerekmiş. Yıldırım vince düşüyor ve oradaki en büyük vinçlerden biri hacıların üstüne düşüyor. Korkunç bir olay. Ama düşününce Efendimizin koynunda evinde son nefesi vermek heleki tüm günahlardan arınıp. Allah rahmet eylesin tüm hacılara. İhmal vardır illaki ama cezalandırma olayı olacağını sanmıyorum kral istemiş çünkü bu tadilatı genişletme olayını. İki buçuk sene öncede vardı bu tadilat çok eski aslında. Dünyalık hevesler gösterişler yüzünden.

Bende böyle bi yazı okudum geçenlerde biliyormusunuz. Çok derin olaylar dönüyor aslında ama bilinmiyor ki doğrumu .

Bende böyle bi yazı okudum geçenlerde biliyormusunuz. Çok derin olaylar dönüyor aslında ama bilinmiyor ki doğrumu .
Birtakım denemeler yapıldığına dair iddialar var, hatta Haarp teknolojisinin Üssü olarak Alaska kullanılıyor diye hatırlıyorum ama Kabe'de yaşanan bu Üzücü olayda bu teknoloji kullanılmamıştır, keza Dağlıca olayında da yapılmamıştır, yapsalardı askerler oraya ulaşamasın diye hava olayları yerine bölgeye ulaşmaya çalışan askeri uçak, helikopter, tank gibi Araçların yazılımlarını bozar, düşmelerine neden olur veya havadan roket atmalarını sağlarlardı ve daha büyük facialara sebep olurlardı.

Bu teknolojinin büyük kitlesel olaylar için kullanıldığı iddiaları mevcut, örneğin 4,5 şiddetinde bir deprem için değil 7-8 şiddetinde deprem için, 15-20 kişi ölsün diye değil, 1000'lerce kişi ölsün diye kullanıldığı söylenir ki kurulan radyo iletisi sistem ve bu sistem için kurulan antenler epey yüksek frekansta, daha da ötesi bu frekansı hapsedip ışınlanmış enerjiye döndürdükleriyle ilgili birtakım yazılar mevcut, yani vereceği zararlar geniş ve büyük ölçülerde olur.

Bu teknolojiyi özellikle terör olaylarında daha öncede kullanılmış abla. Okuduğum yazı şuydu;

2007'deki Dağlıca saldırısında ABD iletişimi karartmakla kalmayıp;ABD Özel Kuvvet timleri de bu saldırıda yer almıştı..MuhsınBaşkan 2007'de Aksiyon dergisine yaptığı açıklamada ''Dağlıca baskını tek başına PKK'nın işi değil'',Türkiye’ye ve Türk askerine operasyon yapıldı; saldırıda yabancı unsurlar vardı, ''PKK bunu tek başına yapmadı.Kalabalık bir şekilde geliyor, telsiz sistemlerini bozuyorlar. Köprü uçuruluyor, yardım gelmesin diye. Sonra askerler alınıp götürülüyor.''
Bugüne gelelim..Yine bir Tezkere kabulünden sonra Dağlıca Baskını..
Bugünkü saldırıda Zayiat büyük. Çok yönlü bir saldırı var.haarp teknolojisinden uydu karartmaya kadar her teknik kullanılmış.Bölgesel hava durumu değişikliği ellerindeki teknoloji ile yapılmış..
Hele ki bir bölgeyi ulaşılmaz kılmak istiyorlarsa...Dağlıca bölgesinde hava durumu mevsim normallerinde değil.başka işler var işin içinde.

Bu yazının o teknolojiyle ilgisi yok, farklı birşey bu, burada yazmaya devam edersem konu iyice dağılacak, istersen özelden gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…