Yok sanmıyorum, Haarp'la bağlantılı değil bu, Tümüyle ihmalden kaynaklanıyor, Haarp teknolojisini bu gibi şeyler için kullanmazlar.Hanimlar paranoyak biri miyim bilmiyorum da siz ne dusunuyorsunuz merak ettim. Haarp projesini duyanlariniz vardir sizce bunla bi ilgisi olabilir mi? Bide 11 Eylul'e denk gelmesi beni dusundurdu.
Adana Mersin Hatay civarında olanlar da bilir geçtigimiz gun deprem havasi vardi sonra daglicadaki ani yağış ve sis
Yok sanmıyorum, Haarp'la bağlantılı değil bu, Tümüyle ihmalden kaynaklanıyor, Haarp teknolojisini bu gibi şeyler için kullanmazlar.
Genişletme çalışmaları için inşaat devam ediyormuş. Şiddetli fırtınadan dolayı vinç düşmüş.Yok sanmıyorum, Haarp'la bağlantılı değil bu, Tümüyle ihmalden kaynaklanıyor, Haarp teknolojisini bu gibi şeyler için kullanmazlar.
Genişletme çalışmaları için inşaat devam ediyormuş. Şiddetli fırtınadan dolayı vinç düşmüş.
Ölü sayısı gitgide artıyor malesef.87 diye okudum şimdi2 Türk varmış ölenlerin içinde.19 Türk te yaralıymış
Allah rahmet eylesin. İhmalkarlık büyük bir faciaya dönüşmüş.
Bende böyle bi yazı okudum geçenlerde biliyormusunuz. Çok derin olaylar dönüyor aslında ama bilinmiyor ki doğrumu .Hanimlar paranoyak biri miyim bilmiyorum da siz ne dusunuyorsunuz merak ettim. Haarp projesini duyanlariniz vardir sizce bunla bi ilgisi olabilir mi? Bide 11 Eylul'e denk gelmesi beni dusundurdu.
Adana Mersin Hatay civarında olanlar da bilir geçtigimiz gun deprem havasi vardi sonra daglicadaki ani yağış ve sis
Bende böyle bi yazı okudum geçenlerde biliyormusunuz. Çok derin olaylar dönüyor aslında ama bilinmiyor ki doğrumu .
Hac dönemi canım tam şimdi kurbana 10 gün kaldı 10 gün önce gittiler Hacılar daha önce gidenlerde varşuan hac dönemi değil değil mi, umreye gidenler mi rahmetli oldu şimdi, hac olsa daha büyük felaket olcaktı
Birtakım denemeler yapıldığına dair iddialar var, hatta Haarp teknolojisinin Üssü olarak Alaska kullanılıyor diye hatırlıyorum ama Kabe'de yaşanan bu Üzücü olayda bu teknoloji kullanılmamıştır, keza Dağlıca olayında da yapılmamıştır, yapsalardı askerler oraya ulaşamasın diye hava olayları yerine bölgeye ulaşmaya çalışan askeri uçak, helikopter, tank gibi Araçların yazılımlarını bozar, düşmelerine neden olur veya havadan roket atmalarını sağlarlardı ve daha büyük facialara sebep olurlardı.Bende böyle bi yazı okudum geçenlerde biliyormusunuz. Çok derin olaylar dönüyor aslında ama bilinmiyor ki doğrumu .
Bu teknolojiyi özellikle terör olaylarında daha öncede kullanılmış abla. Okuduğum yazı şuydu;Birtakım denemeler yapıldığına dair iddialar var, hatta Haarp teknolojisinin Üssü olarak Alaska kullanılıyor diye hatırlıyorum ama Kabe'de yaşanan bu Üzücü olayda bu teknoloji kullanılmamıştır, keza Dağlıca olayında da yapılmamıştır, yapsalardı askerler oraya ulaşamasın diye hava olayları yerine bölgeye ulaşmaya çalışan askeri uçak, helikopter, tank gibi Araçların yazılımlarını bozar, düşmelerine neden olur veya havadan roket atmalarını sağlarlardı ve daha büyük facialara sebep olurlardı.
Bu teknolojinin büyük kitlesel olaylar için kullanıldığı iddiaları mevcut, örneğin 4,5 şiddetinde bir deprem için değil 7-8 şiddetinde deprem için, 15-20 kişi ölsün diye değil, 1000'lerce kişi ölsün diye kullanıldığı söylenir ki kurulan radyo iletisi sistem ve bu sistem için kurulan antenler epey yüksek frekansta, daha da ötesi bu frekansı hapsedip ışınlanmış enerjiye döndürdükleriyle ilgili birtakım yazılar mevcut, yani vereceği zararlar geniş ve büyük ölçülerde olur.
Bu yazının o teknolojiyle ilgisi yok, farklı birşey bu, burada yazmaya devam edersem konu iyice dağılacak, istersen özelden gelBu teknolojiyi özellikle terör olaylarında daha öncede kullanılmış abla. Okuduğum yazı şuydu;
2007'deki Dağlıca saldırısında ABD iletişimi karartmakla kalmayıp;ABD Özel Kuvvet timleri de bu saldırıda yer almıştı..MuhsınBaşkan 2007'de Aksiyon dergisine yaptığı açıklamada ''Dağlıca baskını tek başına PKK'nın işi değil'',Türkiye’ye ve Türk askerine operasyon yapıldı; saldırıda yabancı unsurlar vardı, ''PKK bunu tek başına yapmadı.Kalabalık bir şekilde geliyor, telsiz sistemlerini bozuyorlar. Köprü uçuruluyor, yardım gelmesin diye. Sonra askerler alınıp götürülüyor.''
Bugüne gelelim..Yine bir Tezkere kabulünden sonra Dağlıca Baskını..
Bugünkü saldırıda Zayiat büyük. Çok yönlü bir saldırı var.haarp teknolojisinden uydu karartmaya kadar her teknik kullanılmış.Bölgesel hava durumu değişikliği ellerindeki teknoloji ile yapılmış..
Hele ki bir bölgeyi ulaşılmaz kılmak istiyorlarsa...Dağlıca bölgesinde hava durumu mevsim normallerinde değil.başka işler var işin içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?