Ablacım, müslüman arkadaşlar yanlış anlamasın, kimseyi gücendirmek için yazmıyorum ama sanırsın Kabe Hilton'un bahçesine hobi olsun diye kurulmuş gibi duruyor bugünkü fotoğraflara bakıldığında.Tam Hac zamanı ne inşaatı bu? Ara verememişler mi yani? Valla bazen sinirleniyorum Kabe'yi dünyevi hırsları yüzünden ne hale getirdiler, Kabe Kazanç kapısı değildirgelen hacı kafileleri fazlaysa sınırlama getirilir, şu kadar kişi olacak diye, ki bildiğim kadarıyla zaten her ülkeye belli kontenjan veriliyor, insanlar canlarından oluyor yahu.
Ablacım, müslüman arkadaşlar yanlış anlamasın, kimseyi gücendirmek için yazmıyorum ama sanırsın Kabe Hilton'un bahçesine hobi olsun diye kurulmuş gibi duruyor bugünkü fotoğraflara bakıldığında.
Kabe manzaralı kral dairelerine bi servet bayılmak islamın hangi kısmıyla örtüşüyor anlayan beri gelsin.
Suudiler zaten kafayı yemiş vaziyetteler, insanlardan koparabilecekleri her kuruşun hesabını yapıyolar.
Yıl olmuş 2015, hala her sene şeytan taşlama sırasında isabet alıp hayatını kaybeden, yaşnanan yoğunlukta ezilip can veren insanlar var. Bunu bi türlü çözemeyen suudi ler iş insanlardan elde edebilecekleri 3 kurus fazla ranta gelince bütün sene çalıştırıyo o
Daha fazla can kaybı yaşanmaz umarım ne diyeyim.
Çok dini olmamasına dikkat ederek cevap vermek isterim sana, şahsen ben yanlış anlamam yazdığın eleştirileri zira sonuna kadar haklısın.Ablacım, müslüman arkadaşlar yanlış anlamasın, kimseyi gücendirmek için yazmıyorum ama sanırsın Kabe Hilton'un bahçesine hobi olsun diye kurulmuş gibi duruyor bugünkü fotoğraflara bakıldığında.
Kabe manzaralı kral dairelerine bi servet bayılmak islamın hangi kısmıyla örtüşüyor anlayan beri gelsin.
Suudiler zaten kafayı yemiş vaziyetteler, insanlardan koparabilecekleri her kuruşun hesabını yapıyolar.
Yıl olmuş 2015, hala her sene şeytan taşlama sırasında isabet alıp hayatını kaybeden, yaşnanan yoğunlukta ezilip can veren insanlar var. Bunu bi türlü çözemeyen suudi ler iş insanlardan elde edebilecekleri 3 kurus fazla ranta gelince bütün sene çalıştırıyo o vinçleri.
1 lokma, 1 hırka diyen peygamberin ümmeti, 5 yıldızlı otelde hac yapıyorsa o hac hac değil tatil oluyor kimse kusura bakmasın. çevremde var 4-5 kere hacca gidenler, yahu 1 kere git, bi kerede durumu olmayan birini yolla be müslüman!Ablacım, müslüman arkadaşlar yanlış anlamasın, kimseyi gücendirmek için yazmıyorum ama sanırsın Kabe Hilton'un bahçesine hobi olsun diye kurulmuş gibi duruyor bugünkü fotoğraflara bakıldığında.
Yıl olmuş 2015, hala her sene şeytan taşlama sırasında isabet alıp hayatını kaybeden, yaşnanan yoğunlukta ezilip can veren insanlar var. Bunu bi türlü çözemeyen suudi ler iş insanlardan elde edebilecekleri 3 kurus fazla ranta gelince bütün sene çalıştırıyo o vinçleri.
Allah tamamlamış kabul etsin inş .Niyetleri oydu çünküAllah rahmet eylesin.
Keske haccı tamamlamak onlara nasip olsaydi. ..
demek bu rezil adamın mış
öyle olsa bağğğzı gazeteler manşetten verirdi. sessiz kaldıklarına göre öyle değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?