kabile halinde yaşamamızı istiyorlar sanırım...

bana yazmadınız ama aynı derttn muzdarip olduğum için bende cevap veriyim tabiki bir mahsuru yok, kendimden örnek vereyim eşim bazen 4-12 çalışıyor bazen gece 10da gidip sabah dönüyor , hayatımda yanlız kalmayan bir insan olarak yinede ağlaya ağlaya uyuyup kalıyorum yinede gideyim annemde kalıyım demiyorum evime daha çabuk alışmak açısından, ama eşim napıyo sabah işten geliyo sırf kahvaltı hazırlamak zor geliyor diye her gün annesine gidiyor bakın ara sıra değil her sabah ki ben teklif ettim ben işe giderken hazırlıyım herşeyini sen sadece çayını demle sen gazete okurken demlenir zaten dedim yine ık mık dedi gidicem dedi, sonra akşam eve geliyorum bir sürü teklif şunu yapalım bunu yapalım annem böyle dedi evimizde resmen 3 kişi yaşıyoruz ve evine hala adapte olamadığını hissediyorum çünkü beyninde oturtamadı daha neresi evi. demem o ki gitsin tabi ara sıra gidilir ama her sabah ta el insaff , bende o zaman sen 4-12 deyken her gün gidiyim diyorum ne alaksı var diyo öle her gün gidilirmiymiş diyo halbuki aynı şey bana göre
eşinde çok önemli eğer benim eşim annesine düşkün biri olsaydı tabbiki anlattığım gibi olmazdı. eğer eşin annesine düşkünse onu pek değiştiremezsin ve oda zararlı benim babam öyledir ve yaşananları biliyorum :14: katlanmaktan başka çare yok. eşin seni desteklemeli annesi konusunda. sana onu savunmamalı eğer savunuyosa yapıcak hiçbişeyin yok ayrılamaz annesinden o ayrı yapamaz sana sarar busefer huzurunuz da kaçar :50: tahminler üzerine konusmuyorum bizzat yaşanmışlıklar üzerine konuşuyorum umarım dikkate alırsın canım Allah sana sabırlar versin...

apartmanımızın içini komsular nasıl goruyo onu anlamıyorum

o benimde anlamadığım konular arasında zaten :) konumdada belirttim ya yaln söylüyor kv öyle birşey yok yada kv doğru söylüyor ama kendisi sürekli etrrafa ağlandığı için onlarda yorum yapma hakkı bulabiliyorlar ikisinden biri

alıntı yapamadıom ama umarım cevabımı okursun ben istanbuldayım annemlerse kayseride burda hiç kimsem yok... bu yüzden ailemlerle görüşem,yorum sadece telden o kadar ... kaynanam çok abartıyo kendi yapamaz gelsin burda hazırlarım diye diye artık eşim evde hiç bişey yapmıyor anlatabildim mi bende zaten çalıştığım için evden sabah 8 akşam 9 da geliyorum....

alıntı yapamadıom ama umarım cevabımı okursun ben istanbuldayım annemlerse kayseride burda hiç kimsem yok... bu yüzden ailemlerle görüşem,yorum sadece telden o kadar ... kaynanam çok abartıyo kendi yapamaz gelsin burda hazırlarım diye diye artık eşim evde hiç bişey yapmıyor anlatabildim mi bende zaten çalıştığım için evden sabah 8 akşam 9 da geliyorum....

okudum canım.:1:annesi yakınsa gidip annesinde yemesinin ne mahsuru var:34:

öyle bir durumum olsa.eşimin annesinde yemesi bana daha mantıklı gelir.hem karnı doyar,hem de annesiyle vakit geçirir.ben evdeyken de eşim bana kalır:34:

ben bugn işteyken kv eve gelmiş bana haber verilmiyo her yeri kafasına göre yapmış ve gitmiş ben işe başladım diye eşimide evi de boş buldular tabi ben yalnızım burda kimsem yok burda beni kimsesiz sanıyolar neden evime müdahale ediyolar eğer sayglı olsalar bana haber verirlerdi o kadar moralim bozuk k şu an ağlıyorum neden ev,me benden habersiz girilip herşeye karıştılar ki :S

okurken içim darlandı Allah kolaylık versin sana
ben bu kadar içli dışlı ilişkileri kim olsa sevmem
kv için demiyorum kim olsa istemem
evim benim özelim ya,var mı ötesi

keske kayınvalden japon yapıstırıcısıyla oğluşuna yapıştırsaymıs kendini daha rahat edermiş

sen bu sekilde mesafeni koru zamanla hersey yoluna girer dert etme:16::16::16:

ben bugn işteyken kv eve gelmiş bana haber verilmiyo her yeri kafasına göre yapmış ve gitmiş ben işe başladım diye eşimide evi de boş buldular tabi ben yalnızım burda kimsem yok burda beni kimsesiz sanıyolar neden evime müdahale ediyolar eğer sayglı olsalar bana haber verirlerdi o kadar moralim bozuk k şu an ağlıyorum neden ev,me benden habersiz girilip herşeye karıştılar ki :S

ağlama :( ama tepkini ver eşinle konuştunmu peki rahatsız olduğunu söyleseydin orası bizim özel alanımız müdagale edilmesini istemiyorum deseydin, ve tabi kv 'n nelerin yerini değiştirdiyse eski haline getirseydin, ses çıkarmazsan böyle sürer gider

inanın artık napçağımı şaşırdım :( çok mutsuzum kendi evim gibi hissedemiyorum sırf bunlar yüzüne bende annemleri çağıracam gelin kışı burda geçirin diyicem o zaman görsün nasıl oluyomuş sürekli kaynana yanında olması :((

inanın artık napçağımı şaşırdım :( çok mutsuzum kendi evim gibi hissedemiyorum sırf bunlar yüzüne bende annemleri çağıracam gelin kışı burda geçirin diyicem o zaman görsün nasıl oluyomuş sürekli kaynana yanında olması :((

kısasa kısas yapmak yerine konuşmayı denedinmi hiç? denemissindir büyük ihtimal eşin ne diyo

Kv lere gitiginde suratını as, durumdan memnun olmadıgını belli et ve kesinlikle eşinle konus... ısrar ederse sende onun yaptıgının ayınısını ona yap...
insanlar evlendiginde evleri barkları ayrılmalı ve aileler bu yasamın içine o kadar dahil olmamalı

kızlar ona kalırsa annesinin yaptığı çok normal bişi bana diyoki bunu mu kafana takıyosun buna mı üzülüyosun diyo yemin ederim dün gece ağlamaktan 2 de uyudum ve gözlerim kıpkırmızı ben böyle bi hayat istiemiyorum annemleri çağırmayı düşünüyorum :S

kızlar ona kalırsa annesinin yaptığı çok normal bişi bana diyoki bunu mu kafana takıyosun buna mı üzülüyosun diyo yemin ederim dün gece ağlamaktan 2 de uyudum ve gözlerim kıpkırmızı ben böyle bi hayat istiemiyorum annemleri çağırmayı düşünüyorum :S

evet bazen konuşmakta işe yaramıyor yanlız annenleri çağırdığında olaya aileler karışınca durum kimi zaman daha çıkmaza ve inatlaşmaya binebiliyor moralin dahada bozulabilir yani o yüzden iyi düşün derim eşin de görmüştür senin ne kadar ağladığını üzüldüğünü umarım bir daha engel olur böyle bir duruma, kv de evinin anahtarı varmı peki, eşim bana ilk zaman söylemişti cıngar çıkarmıştım resmen o yüzden bir daha sesini çıkartamadı

evet canım anahtar var onda inanın ne yapacvağımı bilmi,yorum eşimle de aramı bozmak istemiyorum ama bu durum çok zoruma gitti insan bi arar haber verir kendi kızına yapsalar ne yapar acaba merak ediyorum

Back
X