bana yazmadınız ama aynı derttn muzdarip olduğum için bende cevap veriyim tabiki bir mahsuru yok, kendimden örnek vereyim eşim bazen 4-12 çalışıyor bazen gece 10da gidip sabah dönüyor , hayatımda yanlız kalmayan bir insan olarak yinede ağlaya ağlaya uyuyup kalıyorum yinede gideyim annemde kalıyım demiyorum evime daha çabuk alışmak açısından, ama eşim napıyo sabah işten geliyo sırf kahvaltı hazırlamak zor geliyor diye her gün annesine gidiyor bakın ara sıra değil her sabah ki ben teklif ettim ben işe giderken hazırlıyım herşeyini sen sadece çayını demle sen gazete okurken demlenir zaten dedim yine ık mık dedi gidicem dedi, sonra akşam eve geliyorum bir sürü teklif şunu yapalım bunu yapalım annem böyle dedi evimizde resmen 3 kişi yaşıyoruz ve evine hala adapte olamadığını hissediyorum çünkü beyninde oturtamadı daha neresi evi. demem o ki gitsin tabi ara sıra gidilir ama her sabah ta el insaff , bende o zaman sen 4-12 deyken her gün gidiyim diyorum ne alaksı var diyo öle her gün gidilirmiymiş diyo halbuki aynı şey bana göre