- 7 Mart 2012
- 3.765
- 2.595
- 133
evet Allah bana sabır versin kv benimle arkadaş olmay çalışıyo yoruluyorum diye yemeği burda yiyi diyormuş ama insan da her akşam aranmazki birkaç kere söylersin baktın gelmiyo ses etme demi. Kendisi çalışm ıyo sıkılıyo olabilir gün boyu ama bende gün boyu insanlardan sıkılıyorum ayaklarımı uzatıp dinlenmek istiyorum . Tipi kaynanamı bilmiyorum ama anlayışsız olduğu kesin onun evinden benim ev gözüküyo ışığımızı bile takip ediyormuş uyuma saatlerimi bazen ısık yanmayınca birşeymi oldu ışığın sönük diye bile aradı yahu belki banyodayım belki erken uyudum arka odadayım. Oğluyla hergün 2-3 defa konuşuyorlar kon uşsunlar bana zararı yok ama bir erkeğin de b u kadar anneci olması ve bu erkeğin eşim olması bana batıyo resmen başka konudan sıkıntı yaratıp tartışma çıkartır oldum resmen. Çok yoruluyorum eve gelince salaşça giyinip uzanıyorum erkenden uykum geliyo vs diye laflarım oluyo ara sıra yanlarında ama anlayan yok sanırım. Acaba açık açık konuşsammı anne evime alışmaya çalışıyoruım zaten gündüz çok yoruluyorum sık sık gelemiyorum kusura bakmayın mazur karşılayın gibilerinden...
son cümleni uygulamaya geçir derim,kesinlikle..