ee pekı nasıl dıle getırılır , ben bebeklerı severım
yuregım agzıma gelıyor hamıleysem dıyorum olsun be ılk cocugum tüp bebek buarada sonra anam ne olacak araba kullanmayıda gebeyken ogrenememkı oluyorum dusun yanı
korkumu
buarada annem bakamaz canım abımın cocuklarınada baktı benımkınede baktı bızede baktı artık yaslandı yas olarak yaslı degıl ama kafası goturmez bılıyorum ancak ancak donusumlu olur bı hafta o bı hafta o fılan gıbı bu makul ama zaten sureklı annemın bakmasına kv razı gelmez cunku cok acayıp derecede cocuk ıstıyorlar sızden mujdelı haber beklıyorum dıyor sureklı hasretı var yanı 3 cocugu var buarada erkekolursa belkı bakmaz
buarada erkeklerde evlendıkten sonra annelerını cok dınlıyorlar bence aılelerını yanı
dugun sonrası el öpmeye gıtmeyı sozum ona esım akıl etmıstı ama kesınlıkle ınanmam yanı ben mahcup dusuyorum sonucta cok ayıp bısey
bırde ben aılelerı ılk yemege aldıgımda en samımı komsularınıda cagırmıs kv dedı esın dedı dedı anam bı sasırdım sarardım bozardım ev kucuk abımlerıyemege almadım tabı sıgamayıoz dıye korıdoramı sofara acıcam sonucta sonra cok sordum hadı oradan annen cagırdı dımı dıye yok dıyor anlamıyorum esım pek ınce dusuncelı bırı degıl ben yon verırım ona nasıl olduda o komsuyu akıl ettı aklım ermedı :2: