armut verebilirsin arkadaşım barsaklarını yumuşatır. ayrıca mamasına zeytinyağı kat o da çok iyi gelir.Ben de iki yada üç günde bir kahvaltısında kuru kayısı kuru üzüm ve yulaf ezmesi haşlayıp çok az pekmez ve tahin le karıştırıp yediriyorum bebeğim hem bunu çok severek yiyor hem de bağırsaklarını yumuşatıyor. Kabızlık problemini böyle aşıyoruz çok şükür..
Kayısı ve armut özellikle armutun üzerine su içirin rahatlayacaktır . Birde ben poposundan kulak çubuğuyla zeytinyağı veriyordum . Ardına hemen yapıyordumerhaba arkadaşlar benim 9 aylık bir kızım var . hala emiyor ek gıdaya da geçtik tabi herşeyden azar azar yiyor .ilk altı ay sadece anne sütü aldı 6.aydan sonra yavaş yavaş başladık ek gıdaya .ama son 1 aydır kabız oldu çok kötü ağlıyor resmen çırpınıyor yavrum kaka yapacağı zaman.doktora götürdüm bağırsak düzenliyici bir şurup verdi onu kullanıyoruz.muz elma bisküvi pirinç kabız yapıcı besinlermiş bunları yedirmemem gerektiğini biliyorum ama neler yedirsem faydası olur?yardımcı olursanız sevinirimbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?