• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Kabızlık gaz problemi

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

Haydioradan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2015
714
745
103
Merhaba iki yaşında bir kızım var bir iki ay öncesine kadar bebekken bile hiç gaz ve kabızlık problemimiz olmamıştı ama bir iki ay önce kakasını sert ya da zeytin gibi yapmaya başladı önceleri çok önemsemedim zeytinyağı içirdim fakat iki hafta önce gece sancılandı çok ağladı acile gittik lavman yapıldı sonra kendi doktoruna gittik tüm organlarına ultrasonla bakıldı kan tahlili yapıldı ve doktoru gaz sorunu var deyip debridat şurup ve dulcosoft verdi bir de az miktarda Demiri eksik dedi şurup verdi şurupları 5 gündür kullanıyoruz ama kızım iyiyken aniden sancılanıyor çok ağlıyor yerinde duramıyor gece hiç uyumaz olduk kaka zeytin gibi de olsa hemen hemen her gün yapıyor pzt günü gastroentolojiye götüreceğiz ama böyle bi sorun yaşayan oldu mu bana öneriniz olursa çok sevinirim çok endişeliyim kızımın kötü bi şeyi yoktur inşallah

Back