Kabızlık ve tüp bebek

SonsuzMasalim

Umrumdışı
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
620
474
103
33
cuma gunu transferim oldu ama hala tuvalete cıkamadım bi önerisi olan var mi ? Türk kahvesi iyi geliyordu bitane içsem bişey olur mu ?

Drun ilac vermedi mi
Duphalac surup içebilirsin
İnşallah bebişin sımsıkı tutunur

Drun ilac vermedi mi
Duphalac surup içebilirsin
İnşallah bebişin sımsıkı tutunur
Kabızlık için vermedi sadece bol sıvı al dedi aldim ama yatmaktan kabız oldum ilk 3 gun uzan mumkun olmadıkca kalkma dedi ama bazen evin içinde 5er dk tur atıyorum inşallah ıkısıde tutunur inşallahhhh

Kuru kayısı yiyip ılık su iç canım bağırsakları calıstırıp tuvalete cıkartır.yada kayısı hoşafı ye sezeryan olanlarada cok öneriyolar.

Kuru kayısı yiyip ılık su iç canım bağırsakları calıstırıp tuvalete cıkartır.yada kayısı hoşafı ye sezeryan olanlarada cok öneriyolar.
Sagol cnm dun içti aslında hosaf ama devam edeyim kafein almak istemiyorum malum cok zor transfer oldu o yuzden cekiniyorum biraz

Aferin aferin,hamilelik için uğraş,kalk burdan ilaç vs tavsiye iste.
Süper akıllar bunlar ,bravo.
Doktorlar çünkü siz ne olduğunu bilmediğiniz insanlardan özellikle tehlikeli olabilecek durumlarda tavsiye alasınız diye var.

ilac ismi istemedim sadece kabızlık için basit önerilere ihtiyacım vardı ! Ki yukarıda yazılanlar da zararlı seyler degil noluyo bi sakin ol

kendinehas canım panik yaptirma kiza ben 3 sefer tüp bebek yaptirdim kabizlik istenmiyor ıkinma olmasin diye.
Hakiki zeytinyag, kuru kayisi, yoğurt iyi gelen şeyler bana ilacta vermisti doktorum kullanmadim.
Rabbim hayırlı evlat nasip etsin tutcagi varsa hiç bisey engel olamiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…