Çocuk Hastalıkları Kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

guldane_yusuf

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
2
0
1
36
5 ay 10 gunluk bebegım var grıp oldu daha sonrasındı hıc bı sekılde balgamını cıkaramadı ıyılesdı ama hala balgam hırıltı yapıyo cıgerlerde bısey yok dedı doktor ne yapabılırım ayrıca kabızlık ssorunumuz var 3 gun cıkmayınca mecbur uyarı verıyorum yapıyo nasıl normale doner son 1 ayda oldu bunlar

Grip için çok çok geçmiş olsun.. Ama bahsettiğiniz şu kabızlık konusunda müdahaleniz şimdilik doğru değil.. Çünkü, kabız diyebilmemiz için öncelikle 7 gün boyunca hiç dışkılamamış olması gerekiyor.. Yedinci günün bitiminde hala yapmadıysa dr a gidiliyor... Bunları bana kendi çocuk doktorumuz söylemişti... ve biliyormusunuz bu oluşmakta olan sisteme dışarıdan müdahale ( zeytinyağı-fitil gibi şeyler) yapıldığı anda sisteme zarar veriyorsunuz... 7 günün dolmasını bekleyin yapmadığı an en azından sağlık ocağınıza danışın... geçmiş olsun..

Bu arada yazmayı unuttum, hazır mamaların hazmı daha geç olurmuş.... Sevgiler...

kızlarrrrrr!!!!! bu byraam bana hiç iyi glmedi karnımda bir şişlik kaç gndür kabızlık sounu çekiyrum. içmediğim kayısı çayı, zeyingağı kalmadı. ne yapsam iyi gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…