Çocuk Hastalıkları Kabızlık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Zeynepcikcik

©@N|S|
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2016
244
17.689
118
32
Merhaba arkadaşlar.7 aylık bebeğim 4 aydır Kabız.cisini lavman yada fitil gibi uygulamalarla biz yaptırdık.Her zaman doktora goturduk.ne dedilerse yaptık.en son çocuk cerrahi makatini açtı.yine yapamazsa hegar buji diye bi alet almamızı söyledi.cuma günü nasıl kullanacağını gösterecek.hegar bujiyi duyan yada kullanan var mı çok acil yardim lütfen.insallah işe yarar.tum hasta çocuklarımıza rabbim şifa versin

Problem ne dediler? Makatı mı küçükmüş? Malesef biz 10 aydır kullanıyoruz. Anne için uygulaması üzücü bir durum.

Makatini açtım dedi.Darlik varmış biraz.O gün 3 kez kendi yaptı cisini.bugun morardi yaparken.cisi çok katı ben tutup cektim eldivenle.aci çekmesine dayanamıyorum.kullanayim bakalım o aleti.tek acı çekmesine yavrum.siz kullaniyorsunuz peki işe yaradı mı ?

Biz bağırsak ameliyatı geçirdik. sonrasında bağırsakta daralma olmasın diye kullandık. Küçük numarayla başlatılıp alıştıkça büyütüldü. İşe yarıyor evet. Şu an bıraktık.

Siz kaç aylıkken başlarsınız.simdi kaç aylık.bize doktor 7-8-9-10 numara vermiş.sizin numaralar kaçtı ?

Siz kaç aylıkken başlarsınız.simdi kaç aylık.bize doktor 7-8-9-10 numara vermiş.sizin numaralar kaçtı ?
Biz iki aylıkken başladık. 11 aylıkken bıraktık. 9 numarayla başladık. En son 16 numarayla bitirdik. Dediğim gibi bizimkisi çok zorlu bir süreçti. Siz bize göre oldukça iyi durumdasınız. Uygulaması zor ama bebeğinizin sağlığı için yapmak zorunda olduğunuzu düşünün. Halledilmeyecek bir probleminiz yok Ek gıdaya başladıysanız da listenizden kabak, gün kurusu ve armutu eksik etmeyin. Şeftali, muz, patates ve pirinçten kaçının. Sebzesine irmik ekleyin. Beslenmesi çok önemli. Çok çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.sizede geçmiş olsun.Makatini açınca kendi yapmaya başladı.Fakat morararak ve bağırarak çiş yapıyor.Bu aleti almadik biz. Düzelir mi acaba biraz daha beklesek mi ne dersiniz?

Teşekkür ederim.sizede geçmiş olsun.Makatini açınca kendi yapmaya başladı.Fakat morararak ve bağırarak çiş yapıyor.Bu aleti almadik biz. Düzelir mi acaba biraz daha beklesek mi ne dersiniz?
Kendi kendine zor düzelir. Açılmanın kalıcı olması için bir süre uygulanması gereken bir işlem. Açtırırken canı yanıp tahriş olmuştur. Bir de sert yapınca acır tabi. Hangi şehirdesiniz? İsterseniz başka bir cerraha daha gösterin.

İstanbuldayım.Bahcelievler devlet hastanesi ne goturuyorum .randevu almak çok zor oluyor.ozel hastane de sürekli başka bölümlere yönlendiriyor.anlayacaginiz her bölüm ayrı ücret istiyor.boyle bi sorun var.hayırlısı bakalım rabbim şifa sini versin tüm hastaların.ilginiz için teşekkür ederim.

Bu konuda Kanuni Eah doktorları uzmandır. İsterseniz isim önerebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…