bol bol meyve ye. beyaz ekmeği bırak doymuyorsan kepekli ekmeğe çavdar ekmeğine başla. sinameke çayınında sürekli kullanıldığında zaraları var diye duydum. ne bilim bağırsaktaki tüylerimi ne kurutuyormuş. zaten hamileysen bitki çayları tüketmemen gerek. ya CELİBON sarımsak demişsin kokmuyormu sonuçta çalışıyoz. insanları rahatsız etmeylim sonra :))) birde nasıl yutuyorsun Allah korusun boğazda taklılır kalır.
bende kabızlık problemi yaşıyorum. bende birkaç yöntem işe yarıyor ama herkesde aynı etkiyi yaratmayabilir. 5-6 kuru kayısı ye üzerine su iç yada dayanabiliyorsan "[FONT="Arial Black[SIZE="2"]"]sabah aç karnına 1 diş sarımsağı ilaç gibi yut.[/[/SIZE]FONT]" bende en çok sarımsak işe yarıyor. çok sıkıştığım zamanlarda da sinemaki çayı içiyorum. aktarlarda bulabilirsin. yaprak şeklinde satılıyor. demleyip çay yapıyorsun.
bebeğe zararı olur mu konusunda şöyle cevap vereyim. doktorun mutlaka daha iyi bilir ama benim arkadaşım sorunlu bir hamilelik yaşamıştı. doktoru kesinlikle kabız olmayacaksın. zorlanmak bebeğin düşme sebebi olabilir demişti. fakat dediğim gibi onunki sorunlu bir hamilelikti.bence doktorunla görüş. hatta kabızlıkla ilgili sana diyet de verebilir.
CANIM REZENE BITKISININ BEBEGE BIR ZARARI OLMAZ ZATEN BANA DOKTORUM ONERDI HEMDE BEBEKLERE DOGUMDAN BIR KAC AY SONRA ICIREBILIYORSUN RAHATLATICI VE GAZ GIDERICIDIR ...a.s.
kız zeymi rezenene çocuklara verildiğini duymuştum ama sinameke ve yeşil çay gibi bazı bitki çayları hamileyken içme demişlerdi bana. ne bilim korktum bende içmiyorum zaten. normalde çay faydalı bitkiler tabiki de hamileyken kullanmayın derim ben.doktora da sormak lazım t
abi.:e
yok tatlım ben sadece rezene ıcın soledım amaan yanlıs anlasılmasın sonra ıcen falan olur dıgerlerını bılmıyorum cunku:uhm:
canım hamilemisin hamilelikte kabız olmak iyi değil derler bence bi doktora görün tabiki çaylar falan var ama doktorda sana neler yapmak gerektiğini söylüycektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?