Kabul etsemmi ne yapacamı bilmiyorum ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gmsmrv

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
5
0
1
26
Herkese merhaba sitede yeniyim sizden bir konuda akıl almak istedim umarım doğru yere konumu açmışımdır. Konuma gelirsek 1 aydır bir ofiste çalışıyorum Pazartesi günü patronum odasına çağırmıştı gittim masasının yanına çağırdı bişeyler gösterdi işle ilgili o sırada bacağıma eli sürttündü ben yanlışlıkla olduğunu düşündüm 1 adım uzaklaştım sonra bişey olmadı çıktım odadan sonra 5 gibi çıktım işten odasına gittim eve gidiceğimi söyledim o da tamam dedi ama çok sinirli söyledi dün işe gittiğimde bir tuhaftı biraz gergindi yine öğlen odasına çağırdı koltukta oturmuştu yanına oturmamı istedi oturdum koluyla arkadan belime sarıldı birlikte olmak istediğini beni istediğini söyledi ben reddettim belimi sıktı maaşıma iki kat zam yapıcağını söyledi ben itirdim bilmiyorum dedim çıktım. Dünde suratı asıktı çıktığımda bugün ben masamda otururken geldi düşündünmü dedi saçıma dokunup düşünmem lazım dedim o da tamam dedi odasına gitti ayrıca ne zaman konuşsa benimle son 1 haftadır sanki kafam yok gibi hep göğüslerime bakarak konuşuyor. Ne yapsam bilmiyorum bir yandan maaşım çok artıcak borcum var biraz daha rahat ödeyebilirim ama bir yandan evli barklı çocuklu adam ayrıca benden 19 yaş büyük olduğu için istemiyorumda ne düşünüyorsunuz?

Az kafa yorup daha gerçekçi bir senaryo bulsaydın bari. Resmen aklımızla dalga geçiyor gibisin neyse yine de cevap veriyorum, bence sorduğun hata çoktan sevişmen lazımdı iki kat maaş oo süper teklif koş koş tövbe yarabbim..

Bunu burada mı soruyorsun, Kadınlar Kulübünde belli acemisin

Niye sormayayım burası sorunlarını dertlerini paylaşma sitesi değil mi
Burası sorunları dertleri yazma sitesi evet ama sen sehrazat degılsın, bin bir gece biteli de yıllar oldu.

Kaleci saclı adam sen mısın doğru soyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…