Artıyorum...Kamil buBen fake diyorum.
Keşke fake konular açıcak kadar dertsiz biri olsam malesef değilim.Ben fake diyorum.
Herkese merhaba sitede yeniyim sizden bir konuda akıl almak istedim umarım doğru yere konumu açmışımdır. Konuma gelirsek 1 aydır bir ofiste çalışıyorum Pazartesi günü patronum odasına çağırmıştı gittim masasının yanına çağırdı bişeyler gösterdi işle ilgili o sırada bacağıma eli sürttündü ben yanlışlıkla olduğunu düşündüm 1 adım uzaklaştım sonra bişey olmadı çıktım odadan sonra 5 gibi çıktım işten odasına gittim eve gidiceğimi söyledim o da tamam dedi ama çok sinirli söyledi dün işe gittiğimde bir tuhaftı biraz gergindi yine öğlen odasına çağırdı koltukta oturmuştu yanına oturmamı istedi oturdum koluyla arkadan belime sarıldı birlikte olmak istediğini beni istediğini söyledi ben reddettim belimi sıktı maaşıma iki kat zam yapıcağını söyledi ben itirdim bilmiyorum dedim çıktım. Dünde suratı asıktı çıktığımda bugün ben masamda otururken geldi düşündünmü dedi saçıma dokunup düşünmem lazım dedim o da tamam dedi odasına gitti ayrıca ne zaman konuşsa benimle son 1 haftadır sanki kafam yok gibi hep göğüslerime bakarak konuşuyor. Ne yapsam bilmiyorum bir yandan maaşım çok artıcak borcum var biraz daha rahat ödeyebilirim ama bir yandan evli barklı çocuklu adam ayrıca benden 19 yaş büyük olduğu için istemiyorumda ne düşünüyorsunuz?
Siz öylesiniz anlaşılan hanımefendiAz kitap okunmuş çok dizi seyredilmiş
Niye sormayayım burası sorunlarını dertlerini paylaşma sitesi değil miBunu burada mı soruyorsun, Kadınlar Kulübündebelli acemisin
Burası sorunları dertleri yazma sitesi evet ama sen sehrazat degılsın, bin bir gece biteli de yıllar oldu.Niye sormayayım burası sorunlarını dertlerini paylaşma sitesi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?