- 23 Eylül 2012
- 2.115
- 1.127
- 373
- Konu Sahibi mutsuzkullanici
kendin mutlu olmaya bak adam yol almis bile sen neyin yasini tutuyorsun? kendi kiymetini bil elin herifini salla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu hayat şartnameyle mi gidiyor.O an ki duygularıyla öyle demiştir.Şartlar değişmiştir.Herkesin ayrılık psikolojisi aynı değil.Belki o böyle kendini iyi hissediyor.Bence sen de yoluna bak.Mecburiyetten ayrılmak zorunda kaldık. Nedeni çok uzun şu an anlatamayacağım. Ben ona benden sonra baskası olacak dedigimde bana askerlige kadar hayatımda biri olmayacak beni uzaktan izleyebilirsin görürsün vs demişti. Ya benim haberim nerdeyse yeni yeni oluyor. Adamın benden 3 ay sonra sevgilisi olmuş. Nefret ediyorum ondan ya ben o kadar acı çektim ki o kadar üzüldüm ki o nasıl böyle bisey yapabilir hemde öyle dedikten sonra. Şimdi birlikte resimleride var artık. Gördükçe sinir oluyorum. Ama hala aklımdan çıkmıyo duygularıma engel olamıyorum resmen kendimden soğudum. Nefret ede ede seviyorum hemde hayatında bir başkası varken.
umarım unutum..Kendi hayatına bak. Yolunu çiz. Giden zaten hiç senin olmamıştır. Olsa gitmezdi. Süslen püslen gez. Hayatını yaşa. Zamanla unutursun.
evet yoktu halada yok çıkış yolu.. Evet benim istediğimde oydu zaten birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz ben varken aynı kursta olduğu bir insanla şuan sevgili. Yani tabiki insanın duyguları değişir ama bu kadar mı değişir o kadar çok sözü var ki buraya yazsam destan olur.. O kadar çok söz verip sonra birden pat diye baskasını bulmak bence çok kötü çünkü biz evlenenmeyi düşünüyoduk basit birşey değildi yani..Seni unutmus olmasa geri donusu varmiydi sanki bu virane olmus askin?
Buyuk sorunlar vardiki ayrilik care oldu diye dusnuyorum. Cikis yoktu baska.
Bilyorum bari biraz saygi gosterseydi sevgime dedigini duyuyorum. Ama erkekler iste.. sen boyle yazinca bende bi dusunceye daldim. Eski sevgilimden ayrilali 3 sene olucak nerdeyse. Oda coktan yeni bi sevgili yapmistir buyuk ihtimal dimi :/.
3 sene uzun bi zaman. Aslinda askerligide bitti sevgilisi olsa evlenirdi simdiye kadar. Aman takmiyorum ya. Onla evlenen kiza sadece hay vahh derim. Kendine yazik etti.
Tabikide aynı değildir. Ya bizim bir sürü sözümüz vardı ayrıca evlenicektik yani durum baya bi ciddiydi. Verdiği sözleri yazsam destan olur.. Bana o kadar şey söyleyen adamın böyle yapmasını hazmedemiyorum heralde.. Unutmayı o kadar istiyorum ki anlatamam.. Niye böyle kendimi kontrol edemiyorum bilmiyorum..Ya bu hayat şartnameyle mi gidiyor.O an ki duygularıyla öyle demiştir.Şartlar değişmiştir.Herkesin ayrılık psikolojisi aynı değil.Belki o böyle kendini iyi hissediyor.Bence sen de yoluna bak.
Yas tutmuyorum aslında kendisindne aşırı derecede nefret ediyorumda bazen duygularım çok yoğun oluyor kendimi kontrol edemiyorum sonra zor kendimem geliyorum aklımda oluyor hep..kendin mutlu olmaya bak adam yol almis bile sen neyin yasini tutuyorsun? kendi kiymetini bil elin herifini salla
Aynen öyle aslında ben ne zaman kendimi unutucam onu diye şartladıysam başa sardım hep..İşte sosyal medyası varda tabi takip falan etmiyorum zaten ama paylaştıkları falan açık görebiliyorum bazen bakıyorum.. Sanırsam bu kafamda olmasının sebebleriden biride bu..Unutmak kolay bi süre değil, unutacağım unutacağım diye düşününce olmuyor, Kendinize uğraşlar bulun, sevdiğiniz şeylere yoğunlaşın, Zihniniz başka şeylerle meşgul olsun, bi de bakmışsınız hopp gitmiş, Eğer ona ulaşabileceğiniz yerler varsa sosyal medya falan kesinlikle engelleyin, ulaşımı sıfırlayın. asla açıp bakmayın. bu ilk adım. Diğerleri de kendi zevkinize kalmış. Adama hırslanmayı da bırakın. Yanlış bişey yapmamış.
Zaten çok uzun zaman oldu ki sırf suratını görmemek içinde böyle birşey yapmam zaten onunla karşı karşıya gelmek istemiyorum.. Emin değilim ama aldatıldığımı çok düsünmüyorum yada şu yönden aldatma olabilir belki hani benimle birlikteyken o kıza birşeyler hissetmiş olabilir belki..Üzgünüm ama sanırım siz beraberkende aldatılmışsın.bence hiç intikam olaylarına falan girip kendini küçük düşürme.acını çeke çeke unutacaksın başka çaresi yok.
Bende öyle düşünüyorum umarım geçer herşey zaten ben suan geri dönmesini kesinlikle istemiyorum yani olmaz bir daha öyle birşey.. Zaman çok geçti o yüzden hala aklımda olduğu için kendimi kötü hissediyorum..Rabbim belki de seni daha cok sevecek birini cikartacaktir karsina unutma ser dediginde de hayir gizli belki de evlenseniz siddet gosterecekti aldatacakti seni olaya genis acidan bak cnm neyin acisi gecmiyo ki su hayatta gercek alin yazini bekle cikacaktir
En büyük sebebi bu. Bugün bir karar ver ve bu alışkanlığını kır. Eğer bugün güçlü olmayı öğrenirsen ayakları yere basan aslan gibi bir kadın olursun ileride. Kendine hedefler koy. Sayfasına hiç bakmadığın ilk 24 saat ilk hedefin olsun mesela. 24 saat bakmadın mı git kendine en sevdiğin çikolatayı al. 3 gün hiç bakmadın mı git beğendiğin bir kıyafeti al. Böyle böyle 7 gün, 15 gün, 1 ay, 3 ay hedefler ve ödüller koy kendine. Eğer girip bakarsan 1. Güne döneceksin ama her şey boşa gidecekAynen öyle aslında ben ne zaman kendimi unutucam onu diye şartladıysam başa sardım hep..İşte sosyal medyası varda tabi takip falan etmiyorum zaten ama paylaştıkları falan açık görebiliyorum bazen bakıyorum.. Sanırsam bu kafamda olmasının sebebleriden biride bu..