- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
Ben de geçmişimden dolayı biri beni istemese ben de onu istemem. Ama şimdi bu adamın geçmişinde kabul etmeyeceğim şeyler var ve üstüne yalan söyledi. E gene istememekte haklıyım ben onu başka türlü bildiğim için kabul ettim... Herkes istediğini seçmekte hür ama seçilmek için yalan söylemek normal bir davranış değil ki? Beni seven geçmişimle sever, ben de sevdiğimi geçmişiyle severim. Ama iki taraf da kabul edebilirse işte. Başta bilseydim düşük ihtimal de olsa bugün aynı yerde sorunsuz olurduk, ama hem geç öğrenmek hem de yalan girince işin içine bambaşka oluyor. Ben ona beni seçsin diye bişeyler sorduğunda yalan söylemedim, dürüst oldum bunu beklemek benim de hakkimdi bence
Farkındaysanız evlenmeden önce de bir çocuk muhabbeti dönmüş zaten, bu kadar katıysanız bunu neden kabul ettiniz peki? Çünkü tek gecelik bi ilişki olduğunu ve istemediğini söylediği için rahatlamışsınız. Fakat şimdi aslında istediğini ve nişanlısıyla olduğunu öğrenince sorun yapmışsınız. Sizi asıl üzmüş olan bu olmasın? Kendinize karşı dürüst olun ve o şekilde bir değerlendirme yapın.