Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün buluştuğumuzda konu bir yerlerden yine açıldı. Bunu öğrendiğim ilk gün artık her şey bitmişti sen yoktun benim için dedi. Sonra olmadı yapamadım seviyorum seni gidemem dedi. Beş dk ayrılık düşünsem beş dk sonra evlenince kitaplığımıza alacağımız kitapları düşünüyorum dedi. Bigün ayrılmaya ramak kalmıştı. Seni böyle gözlerimin önünde erirken görmeye dayanamıyorum. Ben olmasam azabın bitecek ben gidiyorum dedi izin vermedim tuttum kolundan oturttum. Ben gitmesini istemiyorum. O da istemiyor. Ve o ilişkiye girmemiş daha önce kimseyle. Bende bakirelik araması hakkı. Ama yavaş yavaş kabulleniyor gibi. Ben seviyorum güvendiğim insan o. Bitmesin. Ama ameliyat işi ne olacak. Ondan sonra unutabilecek mi onu bilmiyorum. Sanmıyorum pek.
merhaba arkadaşım,
senin durumunu benzer şekilde yaşamış ve aynı acılar çekmiş arkadaşlarım, tanıdıklarım oldu... erkek çok sevdiği için ayrılamadı, ağladı, acı çekti, ayrılmayı denedi ama olmadı olmadı...aşkı ağır bastı...kabullendi bu gerçeği ve kızla evlendi... ama meğer kabullenmemiş...kabullenememiş...içine atmış, bastırmış sadece... evlendikten sonra aşk yavaş yavaş kaybolup evliliğin stresi sorumluluğu bastırmaya başladıkça da erkek bu kez bastırdığını sandığı şeyleri gün yüzüne çıkarıp kızın yüzüne vurmaya başladı... bu şey erkeğe hep koz verdi... kızdığında onu sindirmek için, ona laf söyletmemek için, kendi egosunu şişirip evin tek söz sahibi olması için hep bunu kullandı... kız da bu konu bi daha açılmasın diye erkeğe tam itaat ediyor... herşeyi alttan alıyor...çünkü erkeğe karşı eksikliği varmış gibi hissediyor... maalesef bu böyle...bence erkek arkadaşında bunu kabullenememiş...kabullenebilmiş olsaydı kızlık zarı dikimi gibi bir "herşeyi yok sayma oyununa" kalkışmazdı... sindiremediği için sindirebilmek için yollar arıyor.... ben şahsen kızlık zarı dikimine karşı değilim..çünkü erkekler bu şekilde kandırılmayı hak ediyor ( genel konuşuyorum ) sonuçta bunca kızın hayallerini çalıp ortada bırakan da o erkekler değil mi!!!!! ama senin durumunda herşey çok geç artık... bence o adamla evlenme...zamana bırak... ileride bu konuyu takmayacak bir insanla tanışırsın belki daha mutlu olursun
Ona bu benim seçimimdi kendi hatamdı dediğimde çok sinirleniyor.
ama ben böyle kabul etmek istiyorum.
Sanki ben istememişim gibi çok masummuşum gibi kendimi kandırıp yaşamaya devam edemem. Tamam yaptım bir daha zaten olmaz. O böyle kabul etmek istemiyor.
Hayır hiç olmadı olamaz sen yapmadın diyor.
Bana kimsenin acımasını istemiyorum en başta sevgilimin.
Beni bu halde kabullensin istiyorum.
Bana kıyamadığı için mi böyle davranıyor bilmiyorum ama akıllanıp bi daha yapmamam için canımı sözleriyle yaktığını söylüyor.
Onu hiç umursamıyordum eskiden şimdi ise umursumuyorum.
Sadece bu değişime sevgi adını vermem ne kadar doğru bilemiyorum.
Onun beni laflarıyla üzmesi hoşuma gidiyor haketmişim cezamı çekiyormuşum gibi ama sonra sen bedeninden ibaret değilsin neden kendine acı çektiriyorsun. Bunca şeyden sonra sev sevil unut mutlu ol. Ne hayatlar var üzme artık kendini diyorum. Bilmiyorum. Hastalıklı bir ilişki bu. Kopan bir halata düğüm atmak gibi.