Kabullenmek, kendi mezarına toprak atmak gibidir bazen”

Ona bu benim seçimimdi kendi hatamdı dediğimde çok sinirleniyor.
ama ben böyle kabul etmek istiyorum.
Sanki ben istememişim gibi çok masummuşum gibi kendimi kandırıp yaşamaya devam edemem. Tamam yaptım bir daha zaten olmaz. O böyle kabul etmek istemiyor.
Hayır hiç olmadı olamaz sen yapmadın diyor.
Bana kimsenin acımasını istemiyorum en başta sevgilimin.
Beni bu halde kabullensin istiyorum.
Bana kıyamadığı için mi böyle davranıyor bilmiyorum ama akıllanıp bi daha yapmamam için canımı sözleriyle yaktığını söylüyor.
Onu hiç umursamıyordum eskiden şimdi ise umursumuyorum.
Sadece bu değişime sevgi adını vermem ne kadar doğru bilemiyorum.
Onun beni laflarıyla üzmesi hoşuma gidiyor haketmişim cezamı çekiyormuşum gibi ama sonra sen bedeninden ibaret değilsin neden kendine acı çektiriyorsun. Bunca şeyden sonra sev sevil unut mutlu ol. Ne hayatlar var üzme artık kendini diyorum. Bilmiyorum. Hastalıklı bir ilişki bu. Kopan bir halata düğüm atmak gibi.

Canım sen yalnız kalmalısın bu insanı sevmiyordun sadece seni seviyor ve böyle kabul edeceğini düşündüğün için onunlasın kendinide karşındakinide üzme. Emin ol o kadar sevsede senin hakkında bir çok olumsuz düşünceler kurmuştur. Şuan ki durumu fazla sürmez zaten ileri de ayrılırsınız ya o kendine geldiğimde ya da sen kendine geldiğinde.

ben yorumları okumadım canım. konunu okudum ve bende şöyle bir izlenim oluştu. sen bu çocuğu sevmiyorsun ki. sadece seni bakire olmasa bile kabul etmesi hala seviyor olması cazip gelmiş. kusura bakma ama onun hayatında olman ona haksızlık.. yarın bir gün yine terkedersin onu..

Lütfen kendıne gelırmısın canım .

zar hersey demek degıldır . eger pısmansan bır daha yapmazsın olur bıter .

sevgiline durust davranmakla çok ıyı etmıssın . ama kendını ucuz kırlenmıs gormekten vazgeç

hayatını kendıne zehir etme .

Ve bence sevgılını sevmıorsun..

bence sadece kendine zaman tanımalısın
hayat bu her şey biz insanlar için bilerek bilmeyerek
birçok hatalar yapıyoruz kendini suçlamayı bırak artık
kimse istemez böyle durumu ama şuan pişman olmak
zamanı geriye almayacak aksine unutturmayacak kendini
paralayacaksın
ayrıca eski sevgilinin ahı ttutma diye birşey yok at kafandan
bilmiyorum neden ama bence sen sadece onun sevgisinin
büyüklüğü karşısında ona sığındım bence kendini dinle böyyle
başlayarak yuva kurulmazzz yeni bir ilişkini temelleri atılamaz..

Bazen şeytan aklına çok kötü fikirler sokuyormuş.
Başka bi şehre gidip bi kızla ilişkiye girmek gibi. Benim ona ettiğim ihanete karşılık. Sonra olmaz yapamam yakışmaz bana diyormuş.
Sonra bazen şeytan onun kulağına o seni sevmiyor sen onunla evleneceksin diye seviyormuş gibi yapıyor ap.talsın sen diyormuş.
Bazen o kızla(ben oluyorum bu inanmıyorum ya) sende ilişkiye gir sonrada terket onu diyormuş.
Eğer başka bi kızla ilşkiye girerde ben onu kabul etmezsem o zaman onu sevmiyormuş oluyormuşum. Yani ben seni kabullendim sende öyle kabul edeceksin diyor. Ben o hayatımdayken yapmadım ama o blerek isteyerek ihanet etmeyi istiyor. Bunu kaldırabilecekmişim.Bugün yapmazsa yarın ilerde evlenince aldatarak alırsa intikamını. Korkuyorum. Benim bu durumumu kullanarak ağır hakaretler ediyor bende susuyorum.
En kısa zamanda ayrılacağım. Sağolun fikirleriniz için. Ne onu ne de kendimi yakmaya hiç niyetim yok..

Son düzenleme:
Bazen şeytan aklına çok kötü fikirler sokuyormuş.
Başka bi şehre gidip bi kızla ilişkiye girmek gibi. Benim ona ettiğim ihanete karşılık. Sonra olmaz yapamam yakışmaz bana diyormuş.
Sonra bazen şeytan onun kulağına o seni sevmiyor sen onunla evleneceksin diye seviyormuş gibi yapıyor ap.talsın sen diyormuş.
Bazen o kızla(ben oluyorum bu inanmıyorum ya) sende ilişkiye gir sonrada terket onu diyormuş.
Eğer başka bi kızla ilşkiye girerde ben onu kabul etmezsem o zaman onu sevmiyormuş oluyormuşum. Yani ben seni kabullendim sende öyle kabul edeceksin diyor. Ben o hayatımdayken yapmadım ama o blerek isteyerek ihanet etmeyi istiyor. Bunu kaldırabilecekmişim.Bugün yapmazsa yarın ilerde evlenince aldatarak alırsa intikamını. Korkuyorum. Benim bu durumumu kullanarak ağır hakaretler ediyor bende susuyorum.
En kısa zamanda ayrılacağım. Sağolun fikirleriniz için. Ne onu ne de kendimi yakmaya hiç niyetim yok..

Tebrikler en doğru kararı almışsın ama bundan sonra bu durumunu kullanmaya çalışan çok olacak attığın adıma dikkat et yaşam biçimine saygım sonsuz ama bu kadar hızlı olma daha büyük belalar açılabilir yani kız değilim zaten diye takılanlardan olma bayağı rahatsın çünki anlattıklarıma bakarak ileri de inan problem oluyor bir şekilde.

Bundan sonra yanlış adım atmam umarım. Hergün biriyle yatan kızları kınamıyorum çünkü kınadığım ne varsa başıma geldi. Akıllanırlar umarım. Onlardan olmak istemiyorum. Bütün bu olaylar yaşanmadan önce nasılsam şimdide öyle olacağım. Eğitimim geleceğim ailem mutluluğum. İnanın bu olaydan önce daha başıboş insandım. Bu bana acı ama iyi bir ders oldu.

Canım sonuçlarını bile bile yaptın sen içki içip başkasında kalmak nedir ailen nerede biliyordu bunlar senin özelin ama devamı olacak oluyor çünki ama devamı olacak insana dikkat et şantaj edenler bile var seçimlerin düzgün olsun en azından ki kendi hayat kalitende düzgün olsun. Şuan bir arkadaşım şantaj ile uğraşıyor ailesinden de korkuyor onun sinirine ben uyuyamıyorum inan böyle erkeklerde var arkadaşlarına anlatmış şimdi arkadaşları bana da diye sırada savcılığa ver yok ailem var bak nasıl bir durum görüyormusun kendine bu olaydan da pay biçmeye bak tatlım.

O sahıstan hemen ayrılmalısın sana o kelımelerı hangı cüretle soyluor terbıyesız.

Kendini kırlenmıs hıssetme ve artık unut bu olayı .
Ama bırdaha kmseyle olma cinsel açıdan .

Anlatacağın insana güven iyi seç diyorsun yani. Evinde kalma olayı yok iki defa oldu bu olay. Birdaha da olmayacak biliyorum. Ve yazdığın mesaj kanımı dondurdu.

Anlatacağın insana güven iyi seç diyorsun yani. Evinde kalma olayı yok iki defa oldu bu olay. Birdaha da olmayacak biliyorum. Ve yazdığın mesaj kanımı dondurdu.

Sadece anlatacağın insana değil bir daha bu şekilde cinsellik yaşayacağın insada dikkat et ki yaşamam diyorsun bunu da sen belirlersin zaten ateş ile barut çok var bu forumda gördüğümüz bende yaşadım bir şeyler elbet kürsüye çıkıp bağıracak değilim ama neler var. Bak bahsettiğim arkadaşımın ikinci deneyimiydi ki kardeşim sayılır yaşca ufak bakire değildi zaten şimdi millet madem öyle hani bize diye şantaj yapıyor aile korkusundan savcılığa veremiyor buda sana örnek olsun. Sen bile bile lades demişsin bundan sonra deme nacizane tavsiyemdir sana. Saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum.

Canım bak sana bir arkadaşımı örnek vereyim kız ilk sevgilisiyle ilişkiye girmiş çok kere bana bunu anlattı bir de çocuğun onu 2 kere aldattığını da söyledi dedim ki kullandırma kendini ayrıl hemen ve bir daha da kimseyle cinsellik yaşama kimseye de anlatma benden başka ayrıldı bu sefer çocuk ona kendisinin ilk olduğunu bile bile sen benden önce kaç erkekle yattın bakalım o.... dedi. Sonra kız bakire olmayışını yüzüne gülen dost sandığı insanlara anlattı onlar da babasına mesaj attı kızını okuyor sanıyorsun ama burada erkeklerle yatıp kalkıyor diye bu mesajı iftira falan deyip bir şekilde kapattı. Ben her gün yalvardım ona sanki annesi gibi aman bir daha kimseye güvenme hiçbir erkekle böyle bir şey yaşama, hayatına giren hiçbir erkeğe de söyleme durumunu kullanmaya kalkar hep beni dinliyor sanıyordum sonra bir gün bana dedi ki birisiyle daha beraber oldum beni çok seviyordu ailesiyle tanıştırdı beraber olunca bıraktı beni, sana da hiç anlatmadım kızarsın diye ben artık ölmek istiyorum yine destek oldum bak bir süre uzunca bir süre erkeklerden uzak dur yaşadıkların ağır şeyler önce atlat onları dedim tamam dedi ama yine dinlemedi ve yine başkası girdi hayatına neyse en azından dikkat eder artık beraber olmaz onunla hem çocuk da askerde dedim geçen yaz buluştuk çocuk izne gelmiş askerden ve bunlar beraber olmuşlar ve hamile kalmış 3 ay haberi olmamış binbir zahmetle kürtaj olmuş sonra bu çocuk da bunu aldatmış sonra nasıl olduysa ayrılmışlar bunu anlatınca artık sildim o kızı görüşmeyeceğim dedim kendime bir cana kıydı sonunda. Şimdi yine birisiyle görüşüyormuş bu böyle devam edecek anlaşılan. En son kızdım ona rüzgarda savrulan yaprak gibisin hayatını neden kontrol etmiyorsun neden bu kadar güveniyorsun hala erkeklere, hiç mi ders almayacaksın yaşadıklarından, ailene yazık değil mi dedim küstü benimle. Yaşadıklarını asla kınamam ama ders almalıydı, her zaman üzülen, hayal kırıklığına uğrayan o oluyor. Sen de canım ayrıl şu adamdan ve hayatına kimseyi alma, kız arkadaşlarına bile anlatma durumunu hiç kimseyle paylaşma ve bir gün hayatına birisi girdiğinde de asla anlatma yaşadıklarını o kişiyi iyice analiz edip tanımadan, ilişkinizin ciddiyetini anlamadan.

Aslında o aşık olduğun adamda seni sevmiş gibi görünüyor sana anlatamamış demekki bişeyleri.olayların içeriği çok önemlidir.o an yaşadıklarınızın tadını çıkartıp ilginç hikayesiyle sıkıntı vermek istememiş.o da istemezdi böyle olmasını erkeklerinde duyguları vardır.ğer burda hata yaptığnı düşünüyorsan bu ikinizin hatası olmuş.ama aşk geçiyor.abi dediğin adam bunu elbette haketmemiş ama yapacak bişey yok.sevgi aşktan daha üstündür aşk geçer sevgi daimidir.o açıdan ona güvenmeden yaşayamassın.onlinefalcim.net sitesine gir fal baktır.orda şule adında bi kız var çok iyi telapati kuruyor ben onu hep takip ederim ve dedikleri çıkar ne derse uygularım.için rahatlayacaksa bi ona danış derim.bunlar geçiyor merak etme ve bunu herkes en az bir sefer yaşıyor.

Canım bak sana bir arkadaşımı örnek vereyim kız ilk sevgilisiyle ilişkiye girmiş çok kere bana bunu anlattı bir de çocuğun onu 2 kere aldattığını da söyledi dedim ki kullandırma kendini ayrıl hemen ve bir daha da kimseyle cinsellik yaşama kimseye de anlatma benden başka ayrıldı bu sefer çocuk ona kendisinin ilk olduğunu bile bile sen benden önce kaç erkekle yattın bakalım o.... dedi. Sonra kız bakire olmayışını yüzüne gülen dost sandığı insanlara anlattı onlar da babasına mesaj attı kızını okuyor sanıyorsun ama burada erkeklerle yatıp kalkıyor diye bu mesajı iftira falan deyip bir şekilde kapattı. Ben her gün yalvardım ona sanki annesi gibi aman bir daha kimseye güvenme hiçbir erkekle böyle bir şey yaşama, hayatına giren hiçbir erkeğe de söyleme durumunu kullanmaya kalkar hep beni dinliyor sanıyordum sonra bir gün bana dedi ki birisiyle daha beraber oldum beni çok seviyordu ailesiyle tanıştırdı beraber olunca bıraktı beni, sana da hiç anlatmadım kızarsın diye ben artık ölmek istiyorum yine destek oldum bak bir süre uzunca bir süre erkeklerden uzak dur yaşadıkların ağır şeyler önce atlat onları dedim tamam dedi ama yine dinlemedi ve yine başkası girdi hayatına neyse en azından dikkat eder artık beraber olmaz onunla hem çocuk da askerde dedim geçen yaz buluştuk çocuk izne gelmiş askerden ve bunlar beraber olmuşlar ve hamile kalmış 3 ay haberi olmamış binbir zahmetle kürtaj olmuş sonra bu çocuk da bunu aldatmış sonra nasıl olduysa ayrılmışlar bunu anlatınca artık sildim o kızı görüşmeyeceğim dedim kendime bir cana kıydı sonunda. Şimdi yine birisiyle görüşüyormuş bu böyle devam edecek anlaşılan. En son kızdım ona rüzgarda savrulan yaprak gibisin hayatını neden kontrol etmiyorsun neden bu kadar güveniyorsun hala erkeklere, hiç mi ders almayacaksın yaşadıklarından, ailene yazık değil mi dedim küstü benimle. Yaşadıklarını asla kınamam ama ders almalıydı, her zaman üzülen, hayal kırıklığına uğrayan o oluyor. Sen de canım ayrıl şu adamdan ve hayatına kimseyi alma, kız arkadaşlarına bile anlatma durumunu hiç kimseyle paylaşma ve bir gün hayatına birisi girdiğinde de asla anlatma yaşadıklarını o kişiyi iyice analiz edip tanımadan, ilişkinizin ciddiyetini anlamadan.

Bir kere başkadığında devamı geliyor maalesef burada da çok gördüm çevreden de birde kişi bunu alışkanlık halin zevk hali getirdimi tamam tanışdığı ilk günde bile yapabiliyor bu kişiye bağlı olarak değişir ama geneli böyledir ateşle barut misali devamı geliyor bu arkadaş üzerine alınmasın genel olarak yazdım. Kız değilim zaten diye takılan çok hele ki yeni nesil çok uyanık kızlar daha fenalaştı.

Bir kere başkadığında devamı geliyor maalesef burada da çok gördüm çevreden de birde kişi bunu alışkanlık halin zevk hali getirdimi tamam tanışdığı ilk günde bile yapabiliyor bu kişiye bağlı olarak değişir ama geneli böyledir ateşle barut misali devamı geliyor bu arkadaş üzerine alınmasın genel olarak yazdım. Kız değilim zaten diye takılan çok hele ki yeni nesil çok uyanık kızlar daha fenalaştı.

Evet canım artık kaybedeceğim ne kaldı ki diye bir düşünce oluşabiliyor genel olarak :(

Back
X