Kabullenmek

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar erkek arkadaşımdan ayrıldım. O ayrıldı daha doğrusu. Ama bir türlü bitti evet diyemiyorum. 3 hafta olacak 2 haftadır da hiç konuşmadık. Tam evet artık ilk günkü gibi umursamıyorum diyorum sonra hoop başa dönüyorum. Bir de tam umursamıyorum derken, insanlar yani arkadaşlarım "o günden beri hiç mesaj atmadı mı"falan diye soruyorlar, kabullenme evresi uzadıkça uzuyor acaba atar mı falan demeye başlıyorum insanlar öyle diyince. Alışmaya başladım yokluğuna ama işte :(

Zaten daha cok yeni. Arkadaslarinizla bu konuyu konusmayin en iyisi. Sagliksiz bir iliski oldugunu dusunuyorsaniz tekrar iletisime gecmeniz ne derece iyi olur? Once buna karar verin. Birbirinizi sevmekten cok yipratiyorsaniz tekrar iletisime gecmenizin gereksiz olduguna inandirin kendinizi.

Cevabende arkadaslarina beni mutsuz ediyor onunla olan iliskim yazmamasi daha hayirli gibi cevaplar verin.

Ayrılığınız daha çok yeni. Zamanla üstesinden geleceksinizdir. Arkadaşlarınızla bu konuyu çok fazla konuşmamaya çalışın. Acaba mesaj atar mı beklentisi içine girmek de kendinize yapacağınız en büyük kötülüklerden biri olur bu süreç içinde.

İlk haftalar berbat oluyor gerçekten.. ama geçiyor.. o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum.. bu ara kafanı dağıtacak şeylere odaklan, kitap, gezi, arkadaşlar, çikolata, spor vs.. acıklı müzik dinleme.. onu gizliden takip etme.. unutma sürecini hızlandırmana yardımcı olur:)

İlk haftalar berbat oluyor gerçekten.. ama geçiyor.. o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum.. bu ara kafanı dağıtacak şeylere odaklan, kitap, gezi, arkadaşlar, çikolata, spor vs.. acıklı müzik dinleme.. onu gizliden takip etme.. unutma sürecini hızlandırmana yardımcı olur:)
başka şeylere odaklanamıyorum ki dışarı çıkıp gezsem bile yine aklımda o veya bir şey görüyorum yine aklıma geliyor. sınavlarıma bile odaklanamadım sadece kendimi çok zorladım okulumu uzatmamak için zar zor çalıştım

şu an daha yeni...
unutma o seni değil beklentilerini istiyordu. mantıken uygun değildiniz ve bitti.
duygusu yoksa eyvallah diyeceksin.
sabır.
"dile kolay kalbe zor" diye bir söz var.
kendini kariyer planlarına odakla.

Bı psikolog arkadasım bana demıstı kı ınsan telefonunu bıle kaybedınce gunlerce uzuluyor sevdıgını kaybedınce nasıl uzulmesın kı klişe bır laf ama zaman hskıkaten herseyın ılacı

Bı psikolog arkadasım bana demıstı kı ınsan telefonunu bıle kaybedınce gunlerce uzuluyor sevdıgını kaybedınce nasıl uzulmesın kı klişe bır laf ama zaman hskıkaten herseyın ılacı
Aynen öyle.. İnsanlar sigarayı bile bırakamıyor. Sen hayatına aldıgın bir insanı kaybediyorsun, alışmak çok zor gerçekten.

Hayirlisi boyleymis ayni sehirdeyseniz daha zor olur unutmak.
nedense hep bu sevgili durumunda nasil tanisldi kadersel bir durummu nedir merak etmisimdir ayni okuldan ya da istenmiydiniz o durumlarda birde ortak arkadas soeunsali oluyor

Hayirlisi boyleymis ayni sehirdeyseniz daha zor olur unutmak.
nedense hep bu sevgili durumunda nasil tanisldi kadersel bir durummu nedir merak etmisimdir ayni okuldan ya da istenmiydiniz o durumlarda birde ortak arkadas soeunsali oluyor
Ben gün geçtikçe daha kötü oluyorum ilk zamanlar bu kadar umursamıyordum üzülmüyordum

Ee bismillah destur :) Ben 6 ay kan kustuydum hayatımın her alanını etkilemişti. Şimdi esamesini okumuyorum, yeni erkek arkadaşımla mutluyum. Sende böyle olacaksın merak etme. Klişe ama zaman.

Back
X