Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Bunu biliyorum1. İnkâr; 2. Öfke; 3. Pazarlık; 4. Depresyon; 5. Kabullenme
Psikoloji kabullenme evreleri:)
Evet 2 sene olacaktıUzun Süreli bir ilişki miydi ?
Zamanla kabullenirsin sonrada anı ve Tecrübe olarak kalır
Hangi aşamadasınızBunu biliyorum
Zamanla geçiyor merak etme zaman herseyın ilacı eğer geri Dönüşü olmayan bir durumsaEvet 2 sene olacaktı
başka şeylere odaklanamıyorum ki dışarı çıkıp gezsem bile yine aklımda o veya bir şey görüyorum yine aklıma geliyor. sınavlarıma bile odaklanamadım sadece kendimi çok zorladım okulumu uzatmamak için zar zor çalıştımİlk haftalar berbat oluyor gerçekten.. ama geçiyor.. o yollardan geçmiş biri olarak söylüyorum.. bu ara kafanı dağıtacak şeylere odaklan, kitap, gezi, arkadaşlar, çikolata, spor vs.. acıklı müzik dinleme.. onu gizliden takip etme.. unutma sürecini hızlandırmana yardımcı olur:)
Aynen öyle.. İnsanlar sigarayı bile bırakamıyor. Sen hayatına aldıgın bir insanı kaybediyorsun, alışmak çok zor gerçekten.Bı psikolog arkadasım bana demıstı kı ınsan telefonunu bıle kaybedınce gunlerce uzuluyor sevdıgını kaybedınce nasıl uzulmesın kı klişe bır laf ama zaman hskıkaten herseyın ılacı
Ben gün geçtikçe daha kötü oluyorum ilk zamanlar bu kadar umursamıyordum üzülmüyordumHayirlisi boyleymis ayni sehirdeyseniz daha zor olur unutmak.
nedense hep bu sevgili durumunda nasil tanisldi kadersel bir durummu nedir merak etmisimdir ayni okuldan ya da istenmiydiniz o durumlarda birde ortak arkadas soeunsali oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?