Kabullenmeli miyim, Boşanmalı mıyım:(

elle tutulur birşey söylememişsin ki,ortada bi görümce var tek onu anladım
biraz daha açarsan konuyu yardımcı olabiliriz

bu forumu okuyunca cidden uzun uzun düşünüyorum, büyük ihtimalle yaşınız benden büyüktür,evliliği kurtarmak için bebek yapmak ne demek?
eşim sorumlulk sahibi çocuğunu ortada bırakmayacağını biliyorum ne demek,ben burdan şunu çıkarırım,ilerde eşinize karşı kullanmak için koz olarak doğuracaksınız çocuğu...
kpss ye hazırlanıyorsunuz değilmi,eğitimlisiniz yani,eğitimlimizin hali böyleyse vah ne yazık...
burdaki anafikir anladığım gibi.çocuğu aklınıza bile getirmeyin oturmamış bir evlilikte lütfen...onun hakkına girmeye hakkınız yok.

kabullenmeli miyim deyice aldatma, dayak, küfür , alkol, kumar vs sandım. eşin iyi biriymiş bence görümcen de senin imtihanın. boşanma canım evin daha mı huzurlu olacak sanki

Son düzenleme:
neden boşanacaksın ki anlamadım
tabiki samimi olacaklar onlar kardeş bunuda anlamıyorum.neden görümce kayınvalide bu kadar sorun edilir ki.o insanlar o yaştan sonra biz istedik diye davranışlarını değiştiremez.onlar illa karışacak evliliğe.heryerde böyle.öyle kabul etmek gerekir.e bu insandan boşanacaksın.2.dede aynısı çıkarsa.genelde evliliklerde aile yüzünden sorun oluyor.kabullen bence.eşinide seviyormuşsun bırakma.kardeşi annesi babası gibi insanlarla arasına mesafe koyamassın bence.yuvanı bozma tatlım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…