Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya o kadar bilinçsizce hareket etmiyorum ama ne bilim bir faydası olur mu kafası onunla meşgul olursa, onun sorumluluğu falan biraz daha yoluna girermi herşey diye düşünüyorum bazen, şeytan dürtüyo yane:)
eşim sorumluluk sahibi bir insan, çocuğunu ortada bırakmıyacağını biliyorum ama işte. Ne bilim, onun da günahına girmek doğru değil. Sonuçta büyük bir risk, değişmeyebilirde herşey.
bu forumu okuyunca cidden uzun uzun düşünüyorum, büyük ihtimalle yaşınız benden büyüktür,evliliği kurtarmak için bebek yapmak ne demek?
eşim sorumlulk sahibi çocuğunu ortada bırakmayacağını biliyorum ne demek,ben burdan şunu çıkarırım,ilerde eşinize karşı kullanmak için koz olarak doğuracaksınız çocuğu...
kpss ye hazırlanıyorsunuz değilmi,eğitimlisiniz yani,eğitimlimizin hali böyleyse vah ne yazık...
burdaki anafikir anladığım gibi.çocuğu aklınıza bile getirmeyin oturmamış bir evlilikte lütfen...onun hakkına girmeye hakkınız yok.
kabullenmeli miyim deyice aldatma, dayak, küfür , alkol, kumar vs sandım. eşin iyi biriymiş bence görümcen de senin imtihanın. boşanma canım evin daha mı huzurlu olacak sanki
neden boşanacaksın ki anlamadım
tabiki samimi olacaklar onlar kardeş bunuda anlamıyorum.neden görümce kayınvalide bu kadar sorun edilir ki.o insanlar o yaştan sonra biz istedik diye davranışlarını değiştiremez.onlar illa karışacak evliliğe.heryerde böyle.öyle kabul etmek gerekir.e bu insandan boşanacaksın.2.dede aynısı çıkarsa.genelde evliliklerde aile yüzünden sorun oluyor.kabullen bence.eşinide seviyormuşsun bırakma.kardeşi annesi babası gibi insanlarla arasına mesafe koyamassın bence.yuvanı bozma tatlım