kardeş kaburga bilezik nasıl oluyor
hakikaten kaburgaymış haaaa .Ben de isterim kocamdan ama almazki .Eki Görüntüle 1348982 kaburga bilezik buymuş panpalar hiç yoktan tanesi 5-6 bin eder be bunun...abi ayrıl o paragöz kızdan sen
tek taş pırlanta alyans üstünede beş taş ama taşlar svarovski ya olsa erkek adamsını mı var helali hoş olsun
yok abiyi anası dolduruyor birde hatunu anası ile ablası dolduruyor diyo sana bu kafayı anan mı verdi anlamadım ki,her telden çaldım ha bu konudahakikaten kaburgaymış haaaa .Ben de isterim kocamdan ama almazki .
evde var arabada sıkıştık işte yaşam kalitesine yatırım yaptım suç mu yani saldırmalar başladı art niyetli olsam erkeğim demem
Eki Görüntüle 1348982 kaburga bilezik buymuş panpalar hiç yoktan tanesi 5-6 bin eder be bunun...abi ayrıl o paragöz kızdan sen
aynen olay bu bi akıl lazım frekanslarımız tutmuyor ben yapım gereği gayet sakin olumlu cevaplar versemde tatmin olmuyor soğuk buluyor kanala giremiyorum hassas mıdır nedir bu dönem tavır yapıyor ablasının evliliğinde bu dönemler hep sorunlu olmuş ondanmıdır nedirKızlar adam akıl almaya gelmiş siz ev araba tektas diye borca sokcaksınız yazık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?