kaburga bilezik ve set

aman tanrım forumda erkeklerle konuşuyoruz gitti namus . Git kardeşim şeytan doldurur .

tek taş pırlanta alyans üstünede beş taş ama taşlar svarovski ya olsa erkek adamsını mı var helali hoş olsun

halden anlamayıp her ikisini de istiyorum diyen sizinle evlenmesin zaten.. bunun zor günü var, yokluğu var, var da var.. elimden bu geliyor deyip bir tanesini alın gerçek yüzünü görürsünüz o zaman zaten..

Yok kardeş yok alma sen adamın ocağı sonerrrr.
Kızlar bakın mıllet neler istıyor bea bılezıge bi sete tamam dedik.boyle kıymetlı olunuyor işte

Google bu çıktı. Ne cahilmişim

Eklentiler

• 22A3O04175_B.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 249
Niye annesi ve ablası var diye düşünüosun ki, kızın kendi aklı yok mu? Taksitle al sende, durumunuda söyle, ailende katkıda bulunsun, sonuçta ona yaptığın herşey yine senin oluyor ki, kadına alyanstan bşka bişi kalmıyor, takılarla ya ev yda araba alıyorsunuz yalan mı? Annesi de demişse der kız tarafı sonuçta ama art niyet yok sizi düşünüyorlar, çocuklarımın kenarda parası olsun ev araba alırlar diyorlar yoksa ne çıkarı olabilir ki?

e sizde set alırsınız birde bunu takarsınız . zaten 5 bileziğe bedel sanırım. ayrıca bilezik takmazsınız.

evde var arabada sıkıştık işte yaşam kalitesine yatırım yaptım suç mu yani saldırmalar başladı art niyetli olsam erkeğim demem

Saldırma değil o.

Bilezik istedi diye, hemen kv adayını doldurmakla, evleneceğin kadını yarım akıllı olmakla suçlamışsın. Sizi kim dolduruyor o zaman?

Birazdan kapatırlar konuyu komik geldi de zaten
Kadınlarin cogu altini cok sever kendilerine ne kadar çok altın vs yapılırsa o kadar degerli olduklarini düşünürler böyleleri.
bi arkadaşta demiş al bu kadar istiyorsa borca girip evlendikten sonra beraber odeyin madem

Kızlar adam akıl almaya gelmiş siz ev araba tektas diye borca sokcaksınız yazık ya
aynen olay bu bi akıl lazım frekanslarımız tutmuyor ben yapım gereği gayet sakin olumlu cevaplar versemde tatmin olmuyor soğuk buluyor kanala giremiyorum hassas mıdır nedir bu dönem tavır yapıyor ablasının evliliğinde bu dönemler hep sorunlu olmuş ondanmıdır nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…