evde var arabada sıkıştık işte yaşam kalitesine yatırım yaptım suç mu yani saldırmalar başladı art niyetli olsam erkeğim demem
Valla kiz paragöz mü değil mi onu bilemem de çok zevksizmiş. Çok banel yaaa bu ''kaburga bilezik'' şeysi. Hiç şık değil.Eki Görüntüle 1348982 kaburga bilezik buymuş panpalar hiç yoktan tanesi 5-6 bin eder be bunun...abi ayrıl o paragöz kızdan sen
balayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takarHerkes ne takarsa kendi şanındandır derler bizde. Bırak o kızı. Daha düğünü var balayı var ohoo göçertir seni ben diyim
Seninki de pek saf kardeş kaçırma bu kızı
kaburga bilezik istiyor trabzon istemiyor ya
evde var arabada sıkıştık işte yaşam kalitesine yatırım yaptım suç mu yani saldırmalar başladı art niyetli olsam erkeğim demem
İyi de kaburga bilezik çok pahalı değil kiben de öyle sanıyordum ama sette istiyormuş.ucuzunu istemez bileziği böyle isteyen
Set de bu kızlar, fiyatı 8 bin lira. Satarsan kaç para eder ki bunlar??? annem bana ne kadar tembihlemişti nişanlıyken, sakın bi şey isteme diye.. biz mi enayiydik???
bileziğin ne kadaaaan banal olduğuna girersek çıkamayız diye şettirmemiştim benValla kiz paragöz mü değil mi onu bilemem de çok zevksizmiş. Çok banel yaaa bu ''kaburga bilezik'' şeysi. Hiç şık değil.
trabzon istese setini alacam bu hem set hem kaburga bi bileziğe yazık ya bunuda durumumuz var normalde ondan istiyodur omu ailesimi arrtık anlamadım ama işte ev araba bir kaçta kendime yatırım yaptım borç var açılmak istemiyorum bunları anlattım ama öyle gevşek bi adam değilim herşeyi söyleyememSeninki de pek saf kardeş kaçırma bu kızı
kaburga bilezik istiyor trabzon istemiyor ya
Bu kız nişanda bukadar takıdan sonra ortadan kaybolmasın sakım dikkat etbalayı olayıda varda girmeyim mevzuya dedim ona dhaa var diye bizde takılar nişanda takılır adet düğündede gelenler takar
Annemle beraber oturcaz de,imkanın yok de,bak nasıl topuklayıp kaçar yengemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?