Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Butcene göre daha incesi falan vardır kesın öyle al barı .seninkinin gozunu altın burumuş kardeşaynen olay bu bi akıl lazım frekanslarımız tutmuyor ben yapım gereği gayet sakin olumlu cevaplar versemde tatmin olmuyor soğuk buluyor kanala giremiyorum hassas mıdır nedir bu dönem tavır yapıyor ablasının evliliğinde bu dönemler hep sorunlu olmuş ondanmıdır nedir
E çok çirkinmiş ya bu kaburga...Google bu çıktı. Ne cahilmişim![]()
arkadaşlar baştan belirteyim ben erkeğim nette araştırma yaparken rast geldim ve gerçekten burda bi beyin fırtınası dönüyor kadınları anlamanın yakınından geçmek istiyorsam buraya yazmam gerektiğini düşündüm. ben evliliğin eşiğinde bir gencim müstakbel eş adayım benim imkanım olsa onun için herşeyi yapacağımı biliyor ama bana diretiyor kaburga bilezik ve set diye daha bunun bileziği var osu var busu var imkanım el verse önüne sereyim. onuda çok iyi tanıyorum bunun arkasında ablası yada annesi var diye düşünüyorum. kaburga bilezik yada set alalım diyorum yok illa ikiside olacak bir akıl verin nasıl bir konuşma yapayım yada bir tavır sergileyim çünkü akıl onun aklı değil biliyorum onu kırmak istemiyorum
ben zenci kaburgası bileziği istiyorum . :)Konuyu okumadım. Kaburga diye bilezik mi olur yahu. Tendon yüzüğü, kaval kemiği kolyesi falan da var mı?
Bence de ben hayatta takamam.Hatta kocam alsa geri göndertirimE çok çirkinmiş ya bu kaburga...
Hmm oldu o zaman. Bir çıtlatalım enişteye madem. Senin hatun zenci istiyor, ay pardon zenci kaburgası istiyor diyeben zenci kaburgası bileziği istiyorum . :)